WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jacobien Hofstede uit Voorschoten

Omschrijving:

Omschrijving

Als architect je eigen huis ontwerpen! Dat was een droom die uitkwam!
En inmiddels wonende in het huis, ook nog super tevreden.

Het huis is heerlijk licht en door de openheid naar de tuin maken we alle seizoenen intens mee. Het is strak en rustig ingericht maar de kleuren en materialen geven toch een warm en aangenaam gevoel.
Er zijn duidelijk plekken in het huis voor de keuken, voor het wonen en voor het studeren. Al deze plekken vloeien op een logische en boeiende manier in elkaar over door hoogteverschillen, schuine hoeken, smalle en brede doorgangen en bijvoorbeeld een open haard in het midden van de ruimte.
Het is ontworpen met veel aandacht voor detail in de afwerking. Dat zie je vooral in de gevels, prachtig metselwerk gecombineerd met hout.

Als laatste is het huis ook nog lekker praktisch! Veel bergruimte, materialen die makkelijk schoon te maken zijn, een luifel voor de zon waar nodig en weinig energieverbuik.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!