WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Inse uit Eindhoven

Waarschijnlijk niet wat jullie normaalgezien coveren, maar ik ben Industrial Design student aan de TU in Eindhoven en woon sinds 2 jaar in een zelf verbouwde hooizolder 18km van Eindhoven. Ik werk alleen met herbruikte / gratis materialen, en wil met dit project laten zien dat wat onze maatschappij als oud en versleten verstaat nog prima dienst kan doen.
Het huis is in continue staat van verbetering, en zal ook nooit af zijn. Esthetisch gezien zijn er veel mooiere huizen, maar het verhaal hierachter is moeilijk te evenaren.

Zo is de zolder geïsoleerd met gratis isolatoeplaten uit een varkensstal, die ik in hartje zomer gedurende 2 weken uit een stal van 35°C heb gesloopt. De keuken is een gratis maar markante Poggenpohl keuken uit de jaren 70. Ook liggen hier Stark carpet kleden gered uit een huis van Hubert de Givenchy. De muren zijn allen gebouwd van euro pallets, en de meubels zijn gratis afgehaald via marktplaats.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!