WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Inge uit Breda

Omschrijving:

Onze Split-level nieuwbouwwoning staat aan de rand van Breda, aan een waterplas en recreatiegebied.
De woonkamer is gesitueerd op de eerste verdieping. Vanuit mijn studio en vanuit de woonkamer hebben we een inspirerend uitzicht op de waterplas, waar aan het eind van iedere dag zo’n 20 tot 40 zwanen komen overnachten.
In de gehele woning ligt een betonlook gietvloer. Dat geeft een mooie, strakke en stoere basis voor onze designmeubelen.
Als interieurarchitect vind ik het spannend om strakke designmeubelen te combineren met oude elementen, zoals de Vitra Eames eetkamerstoelen die gecombineerd zijn met de oude houten kloostertafel.. En de verrassende combinatie van de authentieke Tunesische kelim, handgemaakt in 1930, gecombineerd met de “Feltri Chair”, ontworpen door de Italiaanse ontwerper Gaetano Pesce in 1987.
Het blauw/zwart stalen wandplateau is op maat gemaakt, en is voorzien van een brede RVS bio-ethanol brander. Het schilderij bestaat uit kleine vierkante schilderijtjes die aan elkaar zijn gemaakt.
Op de grens tussen de keuken en de woonkamer is in de woonkamer een kastenwand op maat gemaakt. De bovenzijde van deze kast, is tevens een groot plateau, waar mooie objecten, vazen e.d. een plekje hebben gekregen. Het plateau loop door aan de keukenzijde, en vormt daar de bovenzijde van de hoge Boffi keukenkasten.
De strakke witte Italiaanse Boffi keuken, met een Corian werkblad, is voorzien van goede RVS Gaggenau inbouwapparatuur, en bevind zich op tuinniveau, een halve verdieping lager dan de woonkamer. Als het maar even goed weer is, staan de openslaande deuren meteen open.
De badkamer is helemaal gestuukt met waterdicht betonlook stuukwerk. In de inloopdouche zijn rechthoekige mozaiktegeltjes op de wanden toegepast. Het op maat gemaakte Corian wastafelblad, de wastafelkast, en de RVS kranen zijn van Boffi. Het grijze stuukwerk met het witte corian en het RVS geeft een rustgevende, tijdloze, maar ook stoere sfeer.
De slaapkamer is rustig en fris met kleuraccenten in het Hay dekbedovertrek, en in het schilderij.
Voor meer inspiratie: check mijn website: www.ingevanpoppel-interieurarchitectuur.nl

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!