WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ilse Bruggemann uit Bennekom

In het mooie plaatsje Harderwijk, heb ik mijn styling-kriebels toegepast in ons boothuis. Het boothuis is ons tweede huis, waar we graag met het gezin, met zakelijke gasten of alleen vertoeven. Aan het water gelegen en dichtbij de boulevard, het dolfinarium en de oude stadskern is het zowel zomer als winter een heerlijke plek.
Door de hoge plafonds voelt het ruim, de gaskachel maakt het behaaglijk en de gietvloer is sowieso een hele goeie keus.
Zelf bewonen we een oud huis in Bennekom. Om het charmante van een oud huis terug te laten komen, hebben we een oude balk halverwege het plafond geplaatst. De slaapkamers boven zijn piepklein. Om onze kinderen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te kunnen laten nemen, hebben we gekozen voor stapelbedden. Behalve bij ons op de kamer, waar we nog net een tweepersoons bed kwijt konden!
Onder het boothuis ligt de boot en het kleine bootje van onze zoon. Zomers varen we tot laat over de plas of we leggen aan bij 1 van de eilandjes voor een kampvuur en een duik.
We hebben het boothuis net een jaar en ik ben nog niet uitgestyled. De basis is goed, maar de verdere aankleding gaat stap voor stap. Ik houd niet van veel kleur, dus dat zal je niet snel terugvinden. Wel vind ik het leuk om nieuwe meubels te combineren met mijn kringloop- en rommelmarkt vondsten. Op die manier gaat het huis meer leven.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!