WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Evelien uit Oud-Beijerland

Omschrijving:

Wij zijn erg trots op onze lieve babykamer.
We weten nog niet of we een jongen of een meisje krijgen dus daarom hebben we gekozen voor neutrale tinten. Voor ons kindje vinden we neutrale tinten ook fijn. het lijkt ons lekker rustig voor zo`n klein mensje wat net op de wereld is.
Het behang kochten we bij schildersbedrijf Roos in Goudswaard. Daar waren we direct verliefd op.
Bij de stoffenkraam in sliedrecht zagen we het stofje met de witte hartjes. De ondergrond is precies dezelfde kleur als het behang. Evelien naaide er veel van o.a. aankleedkussen hoezen, een overtrekje voor in het ledikantje, kruikenzakken en kussens. Het wiegje is al 30 jaar oud. Vroeger gebruikte de ouders van Evelien dit als reiswiegje. Evelien heeft het nu opnieuw bekleed met een frisse witte stof. Als het groter is kan ons kindje in het ledikantje van Ikea wat Harmen vol trots in elkaar heeft gezet. Alles is nu klaar. Vol verwachting kijken we uit naar de komst van ons kindje. We hopen dat het heerlijk zal slapen en dromen in dit kamertje.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!