WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ester uit Zevenbergen

Omschrijving:

Mare’s kamer is een echte meidenkamer met heel veel roze! Er zijn verschillende hoekjes waar ze haar spulletjes uit kan stallen.
Het behang voor de ‘lappendeken’-muur (5 rollen) heeft ze zelf uitgezocht en ook de kleur van de muren is door haar gekozen. Wij wonen in een Noorse houten woning. Twee van de 4 muren in Mare’s kamer zijn van hout, dit is de originele constructie van ons huis. Om de houten sfeer van het huis te benadrukken hebben we deze muren alleen geschuurd en gebeitst.
De kledingkast in de kamer hebben we zelf gemaakt en betimmerd met sloophout afkomstig van het plafond van de benedenverdieping. Op de deur van de kast hebben we een krijtbord gemaakt, aan de binnenkant van de deur zit een handvat, zodat ze zich erin kan verstoppen en de deur echt dicht kan doen. In de deur zit een klein kijkgaatje zodat ze van binnenuit kan zien of er iemand aan komt. Aan de zijkant van de kast hebben we een kastje ingebouwd waarvan alleen de sierlijst buiten de kast uitsteekt, hier heeft Mare haar ‘mooie’ spulletjes staan zodat ze die vanuit haar bed kan bekijken.
Naast het bed hebben we een zwevende plank bevestigd waar het nachtlampje en alle boeken op staan. Boven het oude schoolbankje hangt een XL-letterbak voor alle andere dingen die Mare graag ziet.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!