WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Douwe Strating uit Zutphen

Beste VT wonen,
Samen met mijn ouders hebben we een zeer duurzaam huis gebouwd in Zutphen dicht bij de stad. Een van de belangrijkste kenmerken is een grote serre op het zuiden aan de woonkamer. In deze serre kan tot lang in de herfst en vroeg in het jaar al buiten gezeten worden. Daarnaast is het een mooie orangerie aan het huis waar planten goed groeien. De keuken is ook aan de serre waardoor je gemakkelijk kruiden bij de hand hebt bij het koken. Echter, het belangrijkste aan de serre is dat de zon in de winter het sterk geïsoleerde huis binnenkomt en zo het hele huis verwarmt. In de zomer komt deze zon niet het huis in en blijft enkel in de serre, hierdoor blijft het huis lekker koel en hoeven de gordijnen niet dicht. Zo kan je het hele jaar van het mooie uitzicht genieten.
Wellicht is het een mooi project voor u om duurzaamheid in relatie tot woongemak en leefstijl aan het licht te brengen. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt.
Groet,
Douwe Strating
Architect bij www.nularchitecten.nl

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!