WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Cees en Dominique de Vries uit Aarlanderveen

Omschrijving:

Omschrijving

Na zeven jaar verbouwen is ons fijne huis in het mooie Aarlanderveen helemaal af. Het huis is gebouwd in 1907 en er was de afgelopen 60 jaar (bijna) niets meer aan gedaan. Tijd dus voor een grondige verbouwing! Na vele jaren klussen zijn we erg blij met het eindresultaat. De woonkeuken is wat ons betreft de fijnste ruimte van het huis. De keuken heeft een groot aanrechtblad, diepe laden en uitzicht op de voortuin. ’s Ochtends kun je aan de grote keukentafel ontbijten, en ’s avonds tijdens het koken kunnen de andere familieleden of gasten alvast aan tafel aanschuiven. De lichtstraat maakt de keuken extra bijzonder. De woonkamer is licht en heeft uitzicht op de molen en de weilanden. De hal is ruim en overzichtelijk.
Op de bovenverdieping is er een hal, een kleine en een grote slaapkamer. De ruimtes zijn licht en passen bij elkaar. De dakkapel geeft extra ruimte. De ingebouwde kasten zorgen voor een ordelijk geheel. De grote slaapkamer is eventueel te verdelen in twee kamers. Buiten is er ruimte aan de voor-, zij- en achterkant van het huis. Er staat een schuur met daarbij een veranda waar je ’s zomers heerlijk kunt eten of in het zonnetje kunt zitten.
Omdat de verbouwing nu helemaal klaar is, zijn we op zoek naar een nieuw project (en zetten we ons mooie huisje op deze fijne plek dus te koop). We hebben een website gemaakt (www.noordeinde89.nl) waarop je nog meer foto`s en informatie over ons huis kunt vinden, inclusief de foto`s van de verbouwing!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!