WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Carlijn Jansen uit Oldenaal

Hallo VT wonen.

Vanmorgen hebben mijn vriend en ik de VT wonen voorjaarsquiz ingevuld en opgestuurd.
Wij zijn ontzettend gemotiveerd voor deze actie en zouden graag via deze weg foto's willen toevoegen van ons grote klus project.
Mijn vriend Tristan '32 jaar' heeft 3 jaar geleden een haast onbewoonbare tussen woning gekocht met het idee deze zelf op te knappen. Toen hij klaar was met de boven verdieping is hij hier gaan wonen. Even later heb ik hem leren kennen en heb ik na een klein jaartje de helft van het huis gekocht, en hebben we een bouwdepot er bij opgenomen voor de beneden verdieping.
Het afgelopen jaar hebben we ons hele huis gesloopt, gestript en uitgebouwd met zo'n 10 bij 4,5 meter. (een hoge schuurwoning). Dit alles hebben we zelf gedaan. Zie foto's.
Over twee weken wordt de gehele achtergevel tot in de nok, één groot aluminium zwart glas kozijn, en komen er dak ramen in. Wij hebben al een enorme leefkeuken in het midden van het huis gekocht (4 m breed wandkast in het zwart, een groot wit marmeren 3 meter kookeiland met goud kleurige kranen) en op de vloer komt een beige PU gietvloer. Maar nu komt het….. Natuurlijk zouden wij het GEWELDIG vinden als één van jullie VT wonen stylisten ons kan helpen met het 'af-stylen' van ons huis.
Zodat we na al die tijd op de boven verdieping te wonen, eindelijk kunnen genieten van ons huis beneden!
Ook zouden we graag mee willen doen met het VT wonen weer verliefd op je huis programma, maar ik denk dat we dan een before situatie moeten hebben.. Die hebben wij helaas niet.

Wij duimen alvast en kunnen niet wachten om Liza te verwelkomen in Oldenzaal.

Liefs, Tristan en Carlijn.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!