kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Britt Zwarteveen uit Leusden

Omschrijving:

Ik kon de babykamer, niet helemaal afmaken daar de baby te vroeg geboren is. En ik daar niet heen kon om het af te stylen.
Vandaar enige uitleg bij de foto’s.
Foto 68, zie je rechts een vogelhuislampje, daar wordt het dakje nog zelfde rood geschilderd,als the red bird in de vensterbank. Het vogelhuislampje wordt dan opgehangen, als je voor de commode staat; links op de muur. (meer naar de raamzijde) daarnaast komen nog 3 kleine lijstjes.
Foto 75. Zelf deze lakentjes gemaakt en bedacht met de randjes erlangs.
Foto 78. Zelf deze vogels getekend en laten uitzagen. Het is de bedoeling dat de 3 zwarte vogeltjes door mij op een gedroogde boomtak gemonteerd worden. Deze tak wordt dan links in de kamer aan 2 touwtjes opgehangen aan de balkjes van het schuine dak, wat helemaal wit is geschilderd.
Onder het schuine dak, op de grond komen dan de huizen te staan, die ik zelf bekleed heb met dezelfde stof als de lakentjes. De huizen zijn van Tas-ka.
Dan maak ik ook nog 1 grijs (zelde kleur als de grijze baan op de muur) linnen kussen met een huis erop, voor in het witte stoeltje in het kamertje.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!