kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Arianne uit Alphen aan den Rijn

Omschrijving:

Toen onze zoon 1 jaar was zijn we met hem naar india geweest. O.a de olifantenslinger, olifantenkussenslopen en tuktuk komen daar vandaan. Muursticker en bedje via marktplaats gevonden.
Bureautje van mijn zus gekregen en de stoel komt van mijn schoonouders. De vakkenkast stond al in dit huis en kan de kamer niet uit. Besloten om deze te verven in 2 kleuren. De plankjes boven het bureautje hingen in ons vorige huis in de keuken, deze heb ik geverfd in de kleur van de kast. Ook het rekje boven het bedje heeft een nieuwe bestemming gekregen, dit was voorheen de kapstok. De tas die aan de kast hangt hebben we gekregen op onze bruiloft als grapje en de knuffel in de kast staat ook op het geboortekaartje van mijn zoon (gebreid door een collega van mij). Verder komen veel van de dierenknuffels uit mijn kinderkamer van vroeger waaronder ook de ijsbeer op de grond.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!