Bestel de vtwonen styling guide!

Wat een prachtig wooncadeau! In vtwonen styling guide krijg je maar liefst 164 pagina’s met meer dan 175 (!) stylingtips. Alles komt aan bod: kleurgebruik, materialen en hoe combineer je verschillende stijlen? Met dit bewaarmagazine maak je je huis extra mooi!


houten boomschijf

Voorproefje

Om alvast een voorproefje van dit fijne magazine te geven delen we alvast een handige stylingtip. Zet je lievelingskaarten of foto’s vrij achter elkaar, vastgeklemd tussen mooie spijkertjes in een schijf hout. Zo kun je ze van alle kanten bewonderen en ze in 3D combineren tot de mooiste opstelling. Daar kan geen koelkastmagneet tegenop!

cover styling guide

Bestel de vtwonen styling guide!

Vanaf 28 februari ligt vtwonen styling guide in de winkels. Met de code vtwstylingguide bestel je hem hier met €1,- korting!

Bron beeld: Fotografie Sjoerd Eickmans

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 28 maart 2017 om 17:31

Ik heb jullie styling guide gekocht en ik vond hem geweldig!!
Bij het inkijken van deze gids kwam ik op bladzijde 72/73 de plank in de keuken aan de wand tegen. Of heb een merk? Tevens kwam ik op bladzijde 73 de harmonicamuurlamp tegen. Mijn vraag is waar zijn zowel de planken als de lamp te koop?

Dankjewel voor jullie reactie.

>

Anoniem op 4 april 2017 om 07:19

Beste Petra, de witte planken zijn onderdeel van de keuken. Waar de lamp vandaan is ietwat onbekend. Dat zou Grachtenpand Vianen of Combitex geweest kunnen zijn.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties