Bakplaten

Meer uit je barbecue halen? Met een bakplaat kun je hem omtoveren tot dé plek om alles te bakken wat je maar wilt. Vlees, groenten, garnalen, eieren, gebak, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor wie van lekker eten houdt is een bak- of grillplaat voor de barbecue een echte musthave. Op deze manier heb je niet veel meer nodig om de hele zomer buiten te kunnen koken.. ehh bakken. Jouw zomer wordt op die manier een echte droomzomer - inclusief de lekkerste culinaire hoogstandjes. Wist je dat bijna elke barbecuebezitter tenminste één bakplaat heeft? Een bakplaat kopen én nog veel meer andere handige BBQ accessoires doe je eenvoudig bij vtwonen. Je maakt het compleet door het terras knus en zomers in te richten met behulp van onze tuininspiratie. Een paar comfy tuinstoelen, leuke tuindecoraties en prachtig servies maken het af. Wij zeggen: aan tafel!

Een BBQ bakplaat gebruiken

Een bak- of grillplaat voor de barbecue heeft heel veel voordelen: hij is gebruiksvriendelijk, snel, gezond en je kunt er van alles op maken. De beste chefkoks werken er mee. Als je een barbecue hebt, mag een bakplaat dus eigenlijk niet ontbreken. Het gebruik is simpel: leg hem op de barbecue en laat hem goed heet worden. Vervolgens kun je er gewoon op bakken, net als in een pan. Het is een van de meest efficiënte manieren om de barbecue te gebruiken en alle vitaminen blijven ook nog eens behouden. Wij zijn fan! En mooi meegenomen: het schoonmaken van de plaat is een fluitje van een cent. 

BBQ bakplaten kopen bij vtwonen

Een grillplaat of een bakplaat? Dat is de keuze waar menig barbecueliefhebber voor komt te staan. De geribbelde grillplaat gebruik je om vlees snel dicht te schroeien en op een gladde bakplaat kun je weer goed groenten en vis bakken. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook platen die kunnen grillen én bakken, twee-in-een dus. Bijna alle bekende merken hebben deze wel, kies bijvoorbeeld een Weber bakplaatLe Creuset bakplaatCadac bakplaat of een Campingaz bakplaat. Je kunt kiezen voor een keramische bakplaat of een gietijzeren bakplaat. Naast een bakplaat kopen kun je bij ons nog veel meer handige spulletjes voor je barbecue aanschaffen én de barbecue zelf natuurlijk. Samen met ons wordt dit vast en zeker een hele fijne en smakelijke zomer.