WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een huis bezichtigen met stylist Frans Uyterlinde

Veerle is op zoek naar een huis in Amsterdam en neemt stylist Frans Uyterlinde mee naar een bezichtiging. Want soms is het lastig om voor je te zien wat je van een huis kunt maken als het niet helemaal naar jouw wens is. Kijk mee hoe Frans haar herkenbare bezwaren van tafel veegt met zijn slimme inzichten en handige tips. (in samenwerking met Aegon)

Goed voorbereid op pad

Veerle is met de nodige wensen en eisen gericht op zoek naar het perfecte huis. Omdat aspirant kopers het lastig vinden om ergens doorheen te kijken bij een bezichtiging staat stylist Frans Uyterlinde haar bij. Frans heeft in dit geval sfeertekeningen gemaakt van de ruimtes om Veerle te laten zien hoe je een uitdaging maakt van je eerste bezwaren. De keuken en badkamer zijn bijvoorbeeld redelijk gedateerd. Dit kunnen dure sluipposten zijn, daarom adviseert Frans deze ruimtes altijd mee te nemen in je overweging, naast basisonderdelen als vloeren en wanden. Veerle neemt zijn advies ter harte en gaat alle kosten nog even rustig op een rijtje zetten.

Ook hulp nodig bij het kopen van jouw droomhuis? Wil je weten hoeveel je nieuwe huis mag kosten, of je je hypotheek mee kunt nemen en hoe je de verkoop van je huidig huis aanpakt? Aegon helpt graag met handige tips, slimme weetjes en een stappenplan.

Bron: in samenwerking met Aegon

Met dank aan Ramon Mossel Makelaardij

nog meer: Alles over geld