WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Persoonlijk stukje kunst aan de muur

Met wanddecoratie geef je heel eenvoudig meer sfeer én een persoonlijk tintje aan je huis. Bij Albelli is héél veel mogelijk: persoonlijke foto’s, stockfotografie, kunst, handgeschreven spreuken en tekeningen. De afwisseling maakt het spannend. (promotie)

Vertel een verhaal

Achter elke foto schuilt een verhaal. Dat verhaal kun je versterken door een collage te maken met andere foto’s, stockfotografie, handgeschreven spreuken en tekeningen. Succes gegarandeerd als je ze een beetje speels ophangt of neerzet.

collage

Waan je ergens anders

Pak eens lekker groot uit met een tropisch eiland of een ondergaande zon. Échte klassiekers vind je op 123hdwallpapers.com.

Maak je eigen Rijks

Wat dacht je van een Rembrandt of Matisse aan de wand? Maak op Rijksmuseum.nl/rijksstudio een keuze uit 200.000 topstukken en druk ze af op plexiglas bij Albelli om de echte museumkwaliteit in huis te halen.

Rijksmuseum foto

Op staande voet

Denk je aan fotolijst, dan denk je aan muur. Maar waarom geen fotolijst op de grond of kast? Dat maakt een kamer spannender en dynamischer.

schilderij staand

Voor de feestdagen

Nog op zoek naar een presentje voor sinterklaas of kerst? Er is natuurlijk niets leukers dan een persoonlijk cadeau. Bestel bij Albelli zijn of haar favoriete foto op een van de vele materialen, et voilá. Tijd voor een cadeautje voor jezelf? Kies eens voor stockfotografie. Laat je verrassen door alle foto’s en graphics op online beeldbanken als Pixabay.com en Picjumbo.com.

En nu zelf aan de slag

Ga snel naar www.albelli.nl/vtwonen en bestel de wanddecoratie die bij jou past! Als vaste lezer van vtwonen krijg je dan ook nog een leuke korting op je bestelling. Op vtwonen.nl kun je de wanddecoraties kopen die zijn gebruikt in het vtwonen tv-programma Weer verliefd op je huis.

Bron: in samenwerking met Albelli

nog meer: albelli