WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De feestdagen zijn een groot cadeau

In plaats van een eenvoudige naamsticker kun je op het pakje ook een polaroid-stijl foto plakken van degene voor wie het cadeau is bedoeld. Met albelli kun je onder de foto een naam of een inspirerende quote afdrukken. Persoonlijker kan bijna niet. Pakjesavond, het kerstdiner en het oliebollenbuffet krijgen extra elan met persoonlijke foto’s. Laat je fantasie de vrije loop en maak er een feest van om nooit te vergeten. (promotie)

Een écht persoonlijk cadeau

In aflevering 1 van Weer verliefd op je huis liet vtwonen-stylist Frans bij albelli een oude familiefoto afdrukken op hout. Nostalgie in een nieuw jasje en een prachtige blikvanger, die je natuurlijk ook perfect cadeau kunt doen aan iemand van wie je houdt. Bij albelli kun je ook kleinere persoonlijke cadeautjes maken, zoals een prachtige jaarkalender. En herinner je je nog dat mooie fotoboek dat de bewoners in aflevering 2 kregen? Met een leren of linnen kaft en een mooie titel wordt het een echte eyecatcher in elk huis.

Aan tafel!

Wissel de kaarsen en theelichtjes op tafel af met glazen of potjes met daarin een mooie foto, van bijvoorbeeld speciale momenten van het afgelopen jaar. Of geef de gasten een foto speciaal voor hem of haar, met op de achterkant het menu geschreven, als blijvende herinnering. De foto’s die je tijdens het feest maakt lenen zich natuurlijk ook weer voor nieuwe ‘projecten’, zoals een koffietafelboek of de kerstkaarten voor volgend jaar.

weckpotten

Feestelijke versiertrucs

Heb jij al eens een fotoslinger gemaakt? Zeker hartje winter, met de warmte van kerst en oud & nieuw in huis, geeft zo’n slinger extra sfeer. Met al die losse foto’s kun je natuurlijk ook de kerstboom versieren. Bevestig de foto’s met kleine houten knijpertjes aan de takken.

Tip: in plaats van een eenvoudige naamsticker kun je op het pakje ook een polaroid-stijl foto plakken van degene voor wie het cadeau is bedoeld. Met albelli kun je onder de foto een naam of een inspirerende quote afdrukken. Persoonlijker kan bijna niet

Korting

Genoeg inspiratie opgedaan voor een feestelijk en persoonlijk cadeau? Ga naar www.albelli.nl en ontdek alle mogelijkheden. Je krijgt nu 25% korting op alle producten en 50% korting op alle kaarten en kalenders! Pak je korting.

Bron: in samenwerking met Albelli

nog meer: albelli