vtwonen

5x de leukste raamdecoraties

Met Pinterest en Etsy als inspiratiebron is het weer helemaal hip om DIY projecten uit te voeren. En wat is er nou leuker om dit voor je eigen huis te doen? In plaats van dat je een kaarsenhouder koopt maak je hem zelf. Of heb je een plekje aan de muur over? Met een beetje creativiteit vrolijk jij je muur in no-time zelf op! (promotie)

VELUX raamdecoratie

Het gezicht van je huis

Zo kun je dat ook voor je ramen doen. De ramen zijn het gezicht van je huis, zowel binnen als buiten geven zij je huis karakter. En wij Nederlanders houden er nou eenmaal van om het raamkozijn te decoreren. Daarom geven wij je de 5 leukste raamdecoratie tips voor op je raam, op de vensterbank en voor de kozijnen zelf.

Lees- en loungeplek

Heb je een groot raam met een brede vensterbank? Lucky you! Onze favoriet is namelijk het zitje in het raamkozijn. Mooie kussens en een plaid maken van jouw raamkozijn een knusse lees- en loungeplek. Met een beetje geluk zit je ook nog precies boven de verwarming waardoor het zelfs in de winter lekker vertoeven is daar.

k-vision kunststof kozijnen

Raamstickers, niet alleen voor de kids

Bij raamstickers denk jij natuurlijk aan die gekleurde raamstickers waarmee je kinderen de autoruit volplakken. Nee die bedoelen wij niet. De markt in raam- en wanddecoratie is enorm met haar tijd meegegaan en biedt de mooiste stickers voor zowel wand als raam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie spreuk op je raam? Ben je hem zat, dan verwijder je hem gewoon weer.

Seizoeninspiratie

Natuurlijk is het raamkozijn de perfecte plek om het seizoen in huis te halen en je huiskamer tot leven te brengen. Met Kerst kies je bijvoorbeeld voor ballen voor het raam, in de herfst haal je een boswandeling letterlijk in huis met een collectie van bladeren, eikeltjes en takjes en in de zomer ga je voor een verzameling van hout, zand en schelpen. Door een decoratietak voor het raam te zetten, kun je deze met gemak aanpassen aan het seizoen.

Minimoestuin op ooghoogte

Waar anders dan in je vensterbank staan plantjes leuk en gezellig. Ben je op zoek naar iets anders dan een rijtje potplanten? Zet dan een leuk houten rekje in de vensterbank en stop je favoriete keukenkruiden erin. Peterselie, munt, basilicum, nooit hoef jij de deur meer uit voor de finishing touch van een gerecht. Het staat niet alleen gezellig, het ruikt ook nog eens lekker!

Kleurige kozijnen

Maak van je kozijnen echte blikvangers door voor kleur te kiezen. Fris appel-groen, stijlvol olifant-grijs of gedurfd tomaten-rood. De kozijnen van K-vision bieden een ruime keuze. Doordat ze van kunststof zijn, kies je voor een duurzaam resultaat. Je hebt er geen onderhoud aan en het isoleert beter dan ander materiaal. Bovendien blijft de eenmaal gekozen kleur jaar in jaar uit behouden.

Inspiratie opdoen voor jouw huis? Kijk op www.kunststofkozijnen.com

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties