WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wens en Win een make-over voor je vloer, wand of raam!

Hoe heerlijk is het om iets te wensen en het dan ook echt te krijgen? Met de nieuwe winactie van 3x Anders is het mogelijk! Wens jij, met heel je hart, dat jouw vloer, wand of raam een make-over krijgt? Noteer dan hieronder jouw gegevens, want wij mogen namelijk 6 fantastische prijzen weggeven van onze 3x Anders merken:
Eijffinger, Luxaflex®, Novilon®/Marmoleum® en Desso Home.

Wat moet je doen om kans te maken?

Denk goed na over van welk merk je graag een product wilt winnen. Is jouw vloer echt aan vervanging toe? Of heb je liever eerst de de ramen op orde? Vertel ons jouw wens en waarom juist jij zou moeten winnen. Ondersteun je wens daarbij met maximaal 2 foto’s van je wand, vloer of raam en mail deze naar internetredactievtwo.nl@dpgmediamagazines.nl .

Wat kun je precies winnen?

1. Maak 3x kans op behang of stof van Eijffinger®
Kijk voor inspiratie op www.eijffinger.com en maak jouw wand weer helemaal fris en fruitig met de prachtige stoffen en behangsoorten van Eijffinger®. Deze prijs mogen wij 3 x weggeven met een maximale waarde, per prijs, van € 350,-.

Winnaars: M. Driessen, Janey Klaver en Jiri Jonker

2. Maak kans op een Luxaflex® product
Zijn jouw jaloezieën aan vervanging toe of wil je juist wel eens iets anders voor je ramen? Doe mee en maak kans op een Luxaflex® product ter waarde van € 1000,-. Inspiratie vind je op: www.luxaflex.nl.

Winnaar: Anne-Jet Buiten

3. Maak kans op een Novilon®/Marmoleum® vloer
Dit is je kans om eindelijk eens de vloer aan te pakken. Maak nu kans op Novilon®/Marmoleum® producten, ter waarde van € 1000,-. Voor inspiratie over de verschillende vloersoorten kijk je op www.novilon.nl en www.marmoleum.nl.

Winnaar: Zafanja Hartog

4. Maak kans op een prachtig vloerkleed van Desso Home®
Op blote voeten dansen op je nieuwe vloerkleed, genieten geblazen! Maak nu kans op een droomvloerkleed van Desso Home® ter waarde van € 1000,-. Neem een kijkje op www.dessohome.nl voor alle soorten en maten vloerkleden.

Winnaar: Kirsten van Wooning

Let op:
• Stuur een e-mail naar internetredactievtwo.nl@dpgmediamagazines.nl met je naam + adres en laat weten of jij voor prijs 1, 2, 3 of 4 gaat! Let op: stuur ook foto’s van je wand, vloer of raam mee (max. 2 foto’s).
• Tot en met 31 december 2014 kun je deelnemen aan deze actie. De winnaars worden in het nieuwe jaar op 1 februari 2015 op www.vtwonen.nl/3xanders bekendgemaakt. Houd deze pagina dus goed in de gaten!
• Installatiekosten niet zijn inbegrepen;
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties;
• Bij het niet volledig besteden van het gewonnen bedrag wordt het tegoed dat over is niet in geld uitgekeerd;
• Bij het overschrijden van het gewonnen bedrag zal het restant bedrag in rekening worden gebracht;
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

nog meer: 3x Anders