vtwonen

Slapen in het WONEN Landelijke Stijl-bed

Na maandenlange voorbereidingen is het eindelijk zover: het officiële WONEN Landelijke Stijl-bed by Velda is klaar om jullie slaapkamers te veroveren. Op de najaarsbeurzen waaraan we deelnemen, is het bed al in absolute primeur te zien en vanaf november is het voor iedereen verkrijgbaar!

Wat voorafging

Enkele maanden geleden maakten we bekend dat we plannen aan het smeden waren om samen met beddenspecialist Velda een officieel WONEN Landelijke Stijl-bed te ontwikkelen. Dat wilden we echter niet doen zonder met de mening van onze trouwe lezers rekening te houden. Daarom hielden we een enquête waarbij iedereen mee kon beslissen over elk aspect van het bed: het type matras, de vormgeving van het hoofdbord, de poten … Uiteindelijk namen meer dan 1.300 lezers deel aan het onderzoek, zodat we ons een duidelijk beeld konden vormen van wat het WONEN Landelijke Stijl-publiek precies zoekt in het bed van zijn of haar dromen.

wonen landelijke stijl-bed velda grijs pompelmoes koffie crackersHet bed

Nadat we zorgvuldig de resultaten bestudeerd hadden, gingen we samen met Velda aan de slag voor de uitwerking. De uiteindelijke keuze viel op een stijlvolle boxspring, voorzien van decomatras en topmatras. Dit alles volledig in België geproduceerd. Omdat we beseffen dat een ideaal bed voor iedereen anders is, krijg je nog de keuze tussen verschillende opties:
• keuze tussen 160 of 180 centimeter breed en 200 of 210 centimeter lang;
• 3 verschillende hoofdborden;
• 3 verschillende potensets;
• een waaier aan verschillende stoffen en kleuren.
En dat alles voor een totaalprijs vanaf 1.998 euro!

wonen landelijke stijl-bed velda blauw kussens koekjesInteresse?

Op verschillende najaarsbeurzen stellen we het bed in absolute primeur voor. Van 27 september tot en met 2 oktober kun je het bed in al zijn glorie bewonderen op de vt wonen&design beurs in Amsterdam (NL). Van 28 oktober tot en met 1 november showen we het bed tijdens Countryside+ in Gent (BE).
Vanaf begin november zal het WONEN Landelijke Stijl-bed by Velda ook effectief in de handel verkrijgbaar zijn. Rond die periode maken we nog veel meer info en alle verkooppunten bekend.

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste op de hoogte zijn waar en wanneer het WONEN Landelijke Stijl-bed by Velda te koop zal zijn? Blijf dan zeker deze website, onze Facebook-pagina en ons Instagram-account volgen!

Bron: Beeld Jole Lemmens, Sarah Van Hove en Marie Houttequiet | Tekst Bert De Pau

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties