Dit servies van Royal Doulton wil je hebben

Afbeelding pacific_1_ls_3_l

Van mooi servies kun je nooit genoeg in de kast hebben staan. Sterker nog, dit servies van Royal Doulton is té mooi om in de kast te laten staan.

Het Pacific servies van Royal Doulton is geïnspireerd op die prachtige momenten op het strand. Schelpen, golven en een diepblauwe zee. En dat zie je terug in de dessins op het witte servies. In zes onderscheidende prints zijn de onderdelen uit dit servies versierd met blauwe stippen, lijnen of verfspetters. Daarmee creëer je in een handomdraai een mooi gedekte tafel, binnen óf buiten.

Genieten met vrienden

Zie je jezelf al zitten met vrienden of familie aan een heerlijk ontbijt, lunch of diner? Dat komt mooi uit want op de vt wonen&design beurs kan je dit jaar kennismaken met de prachtige mokken uit deze bijzondere collectie. Bij aankoop van een ticket ontvang je namelijk een mok uit deze Pacific collectie van Royal Doulton cadeau. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je er ook een voucher bij waarmee je jouw serviescollectie in de winkel voordelig kunt aanvullen. Want zeg nou zelf, van mooi servies krijg je nooit genoeg, toch?

Kijk hier voor alle informatie over het servies van Royal Doulton en laat je verrassen door al het moois dat dit merk te bieden heeft.

 

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht