vtwonen

Novilon Nova: niet van echt te onderscheiden houtvinyl

Een houten vloer in huis is prachtig, maar toegegeven: niet altijd even praktisch. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud, schuren en lakken. Novilon Nova, de nieuwe collectie van Forbo, biedt dé oplossing. Deze tijdloze vinylcollectie is bijna niet van hout te onderscheiden en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Klinkt ideaal, toch? (In samenwerking met Forbo)

Novilon Nova Selmore

Natuurgetrouw houteffect

De Novilon Nova collectie bestaat uit 22 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een dessin naar jouw smaak; of je nu van ingetogen of meer van uitgesproken houdt. De collectie bestaat voor een groot deel uit verschillende varianten eiken- en kastanjedessins. Mag het van jou wel wat stoerder? Ga dan voor een vloer met een ruwe en verweerde houtlook. De verdiepte v-groef die in een aantal dessins terugkomt, benadrukt de lengte van de planken en zorgt voor een extra natuurgetrouw effect. In combinatie met een matte afwerking is de vloer vrijwel niet van hout te onderscheiden.

De voordelen van een vinylvloer

Door de geluiddempende werking van vinyl zijn de Novilion Nova vloeren bijzonder geschikt voor in bijvoorbeeld appartementencomplexen. De kinderen kunnen hierdoor onbezorgd spelen en jij hoeft bij thuiskomst niet meteen je schoenen uit te trekken. Ook vloerverwarming is gemakkelijk te realiseren. Nooit meer koude voeten bij het opstaan ’s morgens, heerlijk! Tot slot zijn de Novilon vloeren zeer bestand tegen vuil: viezigheid veeg je gemakkelijk weg met een doekje.

Novilon Nova Sommerset

Installeren van de vloer

Hoewel het uitzoeken van een vloer vaak geen probleem is, kan het leggen ervan soms enige hoofdpijn veroorzaken. Met de vloeren van Novilon Nova is deze klus gelukkig zo gepiept. De vloeren worden kamerbreed geleverd in breedtes van twee, drie of vier meter. Deze kunnen los gelegd worden tot wel 40m². Dit zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie. Bovendien is het aantal naden minimaal, wel zo mooi en ook nog eens allergievriendelijk door de minimale stofophoping.

Welke vloer past in jouw woonomgeving?

Benieuwd welke vloer in jouw interieur past? Ontdek het op de website van Forbo met de vloerplanner. Upload een foto van je interieur en selecteer de vloeren die jou aanspreken. Eén of meerdere dessins naar jouw smaak gevonden? Bestel dan kosteloos een A4-staal om de kleur en vloer in eigen interieur te ervaren. Natuurlijk kun je ook langsgaan bij één van de verkooppunten in het land.

Novilon Nova Dumast

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties