Breng leven in je huis met Eijffinger behang en stoffen

In samenwerking met Eijffinger

Vraagt je huis om een make-over, maar heb je weinig tijd en twee linkerhanden? Je krijgt heel makkelijk een andere sfeer in huis door te behangen of nieuwe gordijnen op te hangen. Met Eijffinger behang en stoffen breng je eenvoudig leven in je huis. Originele kleuren, dessins, structuren… met een kleine verandering bereik je maximaal effect. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en bekijk de behang- en stoffencollecties op de website van Eijffinger. Zo combineer en creëer je je eigen sfeer en stijl!

In één middag een heel nieuwe sfeer
Bijna alle behang van Eijffinger is van Smartpaper® waardoor behangen heel eenvoudig is geworden. Geen behangtafel of lange inweektijden, gewoon behanglijm direct op de muur aanbrengen en vervolgens het behang er tegenaan plakken. En wil je weer wat nieuws, dan trek je het er net zo makkelijk weer vanaf. Zo creëer je in één middag een heel nieuwe sfeer.

Nu bij aankoop van Eijffinger behang en stoffen een unieke cadeaubon
In het animatiefilmpje hieronder zie je wat een groots effect het geeft als je je interieur voorziet van een van de dessins van Eijffinger. Ben je ook geïnspireerd geraakt? Ga dan nu naar de winkel want bij aankoop van Eijffinger producten krijg je een unieke Eijffinger cadeaubon. De cadeaubon wordt uitgegeven van 1 oktober t/m 31 december 2012 en is te verzilveren t/m 31 augustus 2013. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.eijffinger.com/actie.

Bekijk het animatiefilmpje


*Download hier de actievoorwaarden

Deelnemende winkels

Vorige Volgende

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.