vtwonen

Even voorstellen: de vtwonen stylisten

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis.

stylisten-vtwonen-h

Even voorstellen:

Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk!’ Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en creatieve geesten inspireren hun tot het maken van mooie interieurs. De juiste mensen dus voor een nieuwe look voor je interieur. vtwonen stylisten Frans, Fietje en Marianne zijn ook bepaald geen groentjes in het stylingvak; stuk voor stuk hebben ze al heel wat jaren ervaring in het mooier en praktischer maken van onze huizen. Of het nu gaat om indeel-, kleur- en stylingideeën, de nieuwste trends toepassen, zelfmakers bedenken… deze creatievelingen maken er altijd iets bijzonders van.

Quotes

Fietje Bruijn: ‘Mijn stijl is stoer, stevig. Ik ben vooral van het indelen en houd van functionaliteit.’

Marianne Luning: ‘Een stylingklus is geslaagd als ik er een goed gevoel bij heb, als anderen geïnspireerd raken en zo op nieuwe ideeën komen. Kortom, ik maak graag mensen blij met mijn werk!’

Frans Uyterlinde: ‘Ik houd niet van stylen om het stylen; in mijn werk zit altijd een handig idee, of het nu gaat om opbergen, indelen of kleur.’

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Hans van Dijk op 3 september 2016 om 20:30

Beste VTWonen,
Vanavond (3-9-2016 op SBS9 om 18:35) het programma gezien, waarin Marianne Luning een prachtige foto van paarden aan het strand (het behang waar zij op de foto bovenaan deze pagina voor staat) laat afdrukken op behang. Ik zou heel graag dat zelfde behang straks in mijn nieuwe woning op de muur aanbrengen. Waar kan je dat soort behang laten maken/bestellen, en dan ook met die specifieke afbeelding? Vriendelijke groet, Hans

>

vtwonen op 5 september 2016 om 07:03

Beste Hans, wat een blikvanger hè! Je kunt dit behang in huis halen. Het beeld kun je hier downloaden: https://www.rijksmuseum.nl/nl/mijn/verzamelingen/123448--jan-dijkstra/mauve/objecten#/SK-A-3602,0 Wij hebben het behang op maat laten printen bij BN International: http://www.bnint.com/ Meer leuk producten gezien of wil je de beelden van de make-over terugzien? Kijk dan nog even op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-2-kijken-en-shoppen/

>

Agnes Hypta op 21 juni 2016 om 16:00

Beste vtwonen,

Ik heb op jullie advies een stijlbon besteld. Helaas tot op heden heb ik hem niet kunnen ontvangen.
Per mail krijg ik geen gehoor, via Facebook ook niets!
Hoe komt ik in contact met beste Bedrijf of misschien nog beter, hoe krijg ik m'n geld terug.

Met vriendelijke groet,
Agnes

>

vtwonen op 27 juni 2016 om 08:12

Hoi Agnes, wil je een mailtje sturen naar internetredactie@vtwonen.nl? Dan kunnen we je helpen aan een persoonlijk mailadres.

>

Alice Kunemund op 27 maart 2016 om 19:58

Goedenavond,

Met veel plezier kijk ik altijd naar het programma.

Ik weet wat ik mooi vind maar vind het moeilijk om te combineren.

Nu heb ik een woning gekocht waar ik de hele woonkamer opnieuw kan inrichten.

Zijn de stylisten ook buiten het programma werkzaam in hun vak. Zijn te tegen een vergoeding ook prive inzetbaar om een woonkamer te stylen?

Met vriendelijke groet,
Alice Kunemund

>

vtwonen op 29 maart 2016 om 07:30

Beste Alice, helaas kunnen we onze stylisten niet uitlenen ;) Veel geluk in je nieuwe woning!

>

elvira veldhuis op 8 maart 2016 om 23:28

Hallo,
Wij hadden ons al eerder opgegeven voor vtwonen make over, we zijn wel benaderd, en moesten foto's sturen, maar uiteindelijk niet geworden. Men zei toen, misschien volgend seizoen, maar we hebben niets meer vernomen helaas. We hebben het dus met bloed, zweet en tranen zelf gedaan, en zijn zelfs nog bij elkaar :-) nu de woonkamer nog. Eén ding is een bottleneck en dat is de lange muur. Daar zouden we heel graag van frans advies voor willen vwb behangkeuze. Zouden jullie dat dan voor ons voor elkaar kunnen krijgen? Bedankt voor jullie reactie.

>

vtwonen op 9 maart 2016 om 08:14

Hoi Elvira, wat leuk om te horen dat jullie zelf aan de slag zijn gegaan! Helaas kunnen we niet helpen bij het laatste stukje. Frans maakt graag heel veel mensen blij met een mooie make-over, maar heeft gewoonweg te weinig tijd om iedereen advies te geven. Sorry!

>

Marian op 17 februari 2016 om 21:01

Beste vt wonen,

Ik ben groot fan van jullie programma. Ik heb een vraag of het mogelijk is om advies te vragen of mee te doen aan jullie programma. Ik vind styliste marian echt top. Kan je ook eventueel advies krijgen buiten het programma.

Hartelijke groeten marian

>

Elly Smit op 7 februari 2016 om 20:17

Ik zie eigenlijk allleen maar woonkamers die gerestyled worden.
Wij zijn op zoek naar inspiratie voor onze slaapkamer.
Niet zo groot maar willen het bed in het midden van de kamer plaatsen.
Doen jullie in het programma alleen maar woonkamers?

>

Maud van Creij op 24 november 2015 om 20:13

Hallo VTwonen,

Mijn naam is Maud van Creij, 18 jaar, studerende aan het SintLucas op de afdeling Vormgeving Product Presentatie.
Dit jaar loop ik een schooljaar lang stage, dit in twee periodes.
Ik was benieuwd of jullie een gemotiveerde stagiair kunnen gebruiken rond 22 Januari 2016.
Dankzij VTwonen ben ik ontzettend geïnspireerd geraakt en ik sta open voor nieuwe uitdagingen en ben bereid ontzettend veel te leren.

Ik hoop op een enthousiaste reactie,

Met vriendelijke groet,
Maud van Creij

>

vtwonen op 30 november 2015 om 08:25

Beste Maud, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage bij ons. Je kunt een mailtje sturen naar: vtwonen.nl@sanoma.com

>

manon op 16 november 2015 om 20:31

Hallo VTwonen,

Ik zie dat jullie de mogelijkheid hebben om stage te lopen op het gebied interieur, maar hebben jullie ook stage mogelijkheid op product presentatie (Visual Merchandising) gebied en eventueel in combinatie met digitaal werk? (VT wonen Magazine)

Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,
Manon

>

vtwonen op 23 november 2015 om 08:50

Beste Manon, op de webredactie hebben we zo snel geen stage die op jouw beschreven wensen aansluit. Maar je kunt altijd een poging wagen per mail met verdere uitleg. Wie weet komt er alsnog wat uit.

>

Saffier op 7 november 2015 om 22:29

Hallo allemaal!

Mijn naam is Saffier, ik ben 20 jaar en ik doe een opleiding voor Interieuradviseur. Op het moment zit ik in het vierde leerjaar en moet ik voor mijn examen een stageplek hebben. Aangezien ik uw programma trouw volg en hier veel richtlijnen en benader wijzen uit haal, en dus veel van leer, leek het mij ontzettend tof om stage te lopen in uw bedrijf. Is dit een mogelijkheid> Zo ja, aan wie kan ik mijn verdere informatie sturen?

Ik wacht uw reactie af,

Groetjes Saffier

>

vtwonen op 9 november 2015 om 07:52

Beste Saffier, je mag een mailtje sturen naar vtwonen.nl@sanoma.com. Succes :)

>

Anne-Line Monster op 8 april 2015 om 16:27

Beste stylisten,

Zijn er ook stage plekken beschikbaar?
Ik doe zelf de opleiding, interieur adviseur,
en zou heel graag een paar maanden met jullie mee willen werken
aan jullie lopende projecten en ideeën.

Graag hoor ik of dit mogelijk is..
Vriendelijke groet,

Anneline

>

vtwonen op 9 april 2015 om 08:32

Beste Anne-Line, wat leuk om te horen dat je stage zou willen lopen bij vtwonen. Als je een mail zou willen sturen naar vtwonen.nl@sanoma.com dan komt je mailtje op de printredactie terecht. Zij kunnen je verder informeren over eventuele stageplekken.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties