vtwonen

5 vragen aan stylist Marianne Luning

Styliste Marianne Luning maakt graag mensen blij met haar werk. Helemaal geknipt voor de mooiste vtwonen metamorfoses dus. Maar waar wordt Marianne zelf blij van?

marianne luning

Wat is jouw stijl van stylen?

‘Basic met een randje raffinement, vriendelijk en simpel met een knipoog.’

Wat betekent je werk voor je?

‘Ook al is het nog zo intensief en denk ik af en toe dat ik niet helemaal wijs ben dat ik dit doe met al die stress en deadlines, vind ik dit het allerleukste om te doen en ga ik fluitend naar m’n werk.’

Waar word je blij van als je aan het werk bent?

‘Als iedereen, de fotograaf, de assistent, kortom het hele team ook loopt te fluiten en we mooi beeld mogen maken. En natuurlijk als het allemaal nog leuker wordt dan ik had bedacht!’

Wanneer is een stylingklus een succes?

‘Als ik weet dat ik er een goed gevoel bij heb en net zo belangrijk dat anderen geïnspireerd zijn of op een idee gekomen zijn of er simpelweg blij van worden.’

Hoe lang zit je al in het styling- en interieurdesignvak?

‘Dat vraag je niet aan een dame, haha … ongeveer 23 jaar!’

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ria op 13 april 2016 om 17:15

Hallo Marianne,
Geef je ook interieuradvies opmaat?
Ik zit met een lastige woonkamer, er staat een kookeiland in, het plafond van de kamer is schuin en we hebben er een serre aangebouwd erg mooi allemaal, maar lastig om er een geheel van te maken!
Zou heel graag een keer hierover met jou willen brainstormen.
Mvrgr. Ria Middelkamp

>

vtwonen op 18 april 2016 om 08:30

Beste Ria, helaas is het niet mogelijk om persoonlijk advies van Marianne te ontvangen. Ze is druk, druk, druk met alles rondom vtwonen.

>

ineke klok op 21 februari 2016 om 15:06

Ik ben weg van jullie progamma wij bedoel ik maar wij zijn altijd met onze inrichting bezig nu nieuwe banken besteld artifort maar o o de muren de gordijnen we weten het even niet hulp zou zo leuk zijn

>

vtwonen op 23 februari 2016 om 09:19

Beste Ineke, hoe graag we dat ook zouden willen; iedereen helpen met een mooi nieuw interieur, dat gaat niet. Heb je al eens door onze binnenkijkers gesnuffeld: http://www.vtwonen.nl/binnenkijken/vtwonen-binnenkijkers/ Misschien dat je daar wat inspiratie op kunt doen?

>

Ria op 14 februari 2016 om 20:02

Hallo Marianne
Ik kijk elke zondag naar vt wonen en vind de metormafose die je toepast altijd geslaagd????
Nu is mijn vraag..geef je ook particulier advies☺️
We hebben nl een moeilijke kamer met een schuine wand over de hele lengte????
Dit was eerst kantoor en wat woonkamer was is nu kantoor????????
Ik hoop dat je goeie tips kunt geven en mij kunt helpen!
Met vriendelijke groet
Ria Middelkamp

>

vtwonen op 15 februari 2016 om 08:04

Beste Ria, helaas kunnen we je niet in contact brengen met Marianne. Met maar 24 uur in een dag, is er bijna te weinig tijd voor onze stylisten en geen mogelijkheid om particulier advies te geven.

>

Myrthe op 18 januari 2016 om 10:22

Beste stylisten van vtwonen,
Het werk wat jullie doen, vind ik ook erg leuk om te doen. Ik wil daarom graag weten welke opleiding jullie hebben gedaan.

>

vtwonen op 21 januari 2016 om 14:13

Hoi Myrthe, er zijn een aantal opleidingen die je zou kunnen volgen: Artemis, maar er lopen er ook wel rond met een kunstacademie of de design acadamy in Eindhoven. En uiteindelijk komt het toch neer op een netwerk, de goede instelling en de juiste hand, die opvalt in het bos van stylistes dat jaarlijks wordt afgeleverd.

>

Evelien op 4 januari 2016 om 21:48

Hallo ik wou vragen of stylist Marianne mij wil adviseren over onze woonkamer ? Kan dat en wat kost dat ? Vind haar metamorfoses altijd prachtig !!

>

vtwonen op 6 januari 2016 om 08:14

Beste Evelien, helaas hebben onze stylisten het zo druk dat ze aan 24 uur in een dag bijna niet genoeg hebben. Persoonlijk advies geven, is daarom geen optie. We kunnen je wel doorverwijzen naar een partij waar we goede ervaringen mee hebben: Stijlbon http://www.stijlbon.nl/ Misschien kun je daar eens informeren?

>

Mevr, Carla Ligtenberg op 24 februari 2015 om 19:30

geachte mevrouw Luning,

Graag zou ik met u in contact komen i.v.m. aanvraag kleuradvies. Dankuwel.

>

vtwonen op 25 februari 2015 om 11:53

Beste Carla, helaas kunnen wij geen gegevens van onze stylisten geven. Zij zijn erg druk met hun huidige werkzaamheden voor vtwonen en hebben daarnaast geen tijd om privéklussen aan te nemen. Onze excuses!

>

Ellen marijnissen op 20 december 2014 om 17:01

graag zou ik Marianne Luning uitnodigen om eens te kijken naar onze inrichting. We zijn al een heel eind op weg , maar ben benieuwd of ik niets over het hoofd zie. Haar stijl spreekt mij erg aan.

>

vtwonen op 22 december 2014 om 09:57

Hi Ellen, wat leuk om te horen dat de stijl van Marianne je zo aanspreekt. Helaas zijn onze stylisten alleen niet in de gelegenheid om naast hun andere werkzaamheden persoonlijk advies te geven. We zijn wel bezig met een project waar je iets aan zou kunnen hebben. Wat we je voor nu willen zeggen, is: houd onze site in het nieuwe jaar in de gaten!

>

Anneke newalsing op 10 november 2014 om 15:43

Hallo Marianne.
Ik heb nu verschillende vtwonen programma's bekeken waarvan jij de styling hebt gedaan en die vindt ik erg goed.
In aflevering 6 van 2 november j.l. In het huis van Caroline en Patrick in Ede zag ik ook weer zoveel leuke dingen.
Graag zou ik ook willen weten waar dat mooie vloerkleed vandaan komt. Is het mogelijk dat ik hier een reactie op zou kunnen krijgen. Met vriendelijke groeten anneke newalsing

>

vtwonen op 12 november 2014 om 09:12

Hi Anneke, waar het vloerkleed vandaan komt is bij ons onbekend en dat kunnen we helaas ook niet voor je achterhalen. Maar je komt een heel eind met www.vloerkledenwinkel.nl. Het is een oud Turks vloerkleed dat opnieuw geverfd is. Succes!

>

Elvira op 13 oktober 2014 om 21:09

Hallo Marianne,
Ik vond je werk geweldig, kun je jou ook 'inhuren'? Wij hebben onze keuken langzaam aan uitgebouwd tot een ruime woonkeuken, maar krijgen geen eenheid in het geheel.. we zijn op zoek naar een stylist die bij ons past en ons kan adviseren. VT Wonen is de stijl die bij ons past, maar tot nog toe kunnen wij geen stylist vinden wiens werk/ideeën hierop aansluiten. Wij willen strak maar landelijk, stoer en robuust, praktisch en gezellig met misschien een knipoog design.
Kun jij iets voor ons betekenen of weet jij iemand in onze buurt (het 'verre oosten'..). Groetjes uit Weerselo. Fam. Veldhuis

Shop suggesties

Inspiratie suggesties