vtwonen

Woonplezier van kelder tot nok

Natuurlijk wil je pronken met je huis, je stopt er veel tijd en moeite in om er écht iets moois van te maken. Maar als spullen en oplossingen voor je huis, naast mooi, ook nog eens handig zijn, is dat altijd mooi meegenomen! (promotie)

Trap in de hal

Laat de stofzuiger maar staan

De slaapkamers stofzuigen, meubels afstoffen, de ramen en trap soppen; het huis van onder tot boven schoonmaken is niet voor iedereen een fijne klus. Maar er is verlichting in schoonmaakwereld: een trap van Upstairs hoef je niet intensief schoon te maken. De hoogwaardige trapbekleding, in verschillende materialen, is namelijk vrijwel onderhoudsvrij. En dat jaar in jaar uit. Vakkundige monteurs plaatsen de duurzame trap binnen één dag, waarna je er direct jarenlang woongenot van hebt. Hadden we al gezegd dat de trappen ook nog eens mooi zijn én bij elke woonstijl passen? Twee vliegen in één klap.

Van achter naar voren

De kelder is misschien niet een ruimte waar je dagelijks komt. Daarom is het juist een goede plek om te experimenteren met kleur. Verf de muren in een kleur waar je vrolijk van wordt, maar in de woonkamer niet aan durft te brengen, zoals oranje of groen. Zo zorg je er ook voor dat deze saaie ruimte toch lekker fris oogt.

En over fris gesproken; om vocht te voorkomen is ventilatie in je kelder erg belangrijk. Als je kelder voorzien is van ramen is dat makkelijk. Zo niet, probeer dan eens een badkamerventilator te installeren of zet een ontvochtiger neer.

Trapkast als ruimtewinner

De ruimte onder de trap wordt bij veel mensen bijna niet benut, hooguit als voorraadkast. Met een beetje creativiteit kun je er veel leuke dingen van maken. Je kunt er dan wel niet staan, maar zet er een bureau neer en je hebt een heerlijke werkplek. Of maak er een knusse speelhoek van voor de kinderen. Met een mooi gordijn en een paar kussentjes is dat zo gefikst. Heb je geen kinderen, maar wel een huisdier? Ook die vinden het heerlijk om een eigen hoekje te hebben onder de trap.

Heb je de trap in de woonkamer? Laat die dan bekleden in dezelfde stijl als de rest van de kamer. Upstairs kan dit binnen één dag voor je regelen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende opties om je trap een echte eyecatcher te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van leren bekleding, of lampjes onder iedere trede?

Trap in de woonkamer

Alles op zolder

Washok, studeerkamer, slaapkamer… Veel zolders zijn dit allemaal tegelijk, en meer. Om zo’n multifunctionele zolder mooi in te delen, maak je gebruik van room dividers. Hiermee schep je orde op je zolder en maak je er meteen iets moois van. Gebruik je de zoldertrap intensief? Dan is een slijtvaste trap naar zolder wel zo handig. Upstairs maakt van je zoldertrap binnen één dag een mooi en slijtvast exemplaar.

Bron: in samenwerking met Upstairs,

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties