vtwonen

Winnen: kleuradvies en waardecheques

In vtwonen aan de slag helpen we stellen om de basis van hun huis op orde te krijgen. Heb jij ook plannen om je huis op te knappen? Samen met onze partners helpen we je graag op weg. Maak kans op een KARWEI cadeaukaart t.w.v. €250,-, Lundia waardecheque t.w.v. €250,- en een stylistenadvies van Histor.

Histor kleuradvies

Kleurenadvies van Histor

Welke verfkleur past bij jouw interieur? Groen? Of toch blauw? De juiste kleur kiezen, is en blijft lastig. Histor helpt je graag. Maak nu kans op een van de 3 stylistenadviezen die we in samenwerking met Histor weg mogen geven. Je wint een persoonlijk kleur- en interieuradvies van een stylist die bij jou thuis langskomt. Het resultaat: een uitgewerkt kleurenplan.

karwei winnen

Klusmaterialen van KARWEI

Bij KARWEI vind je alles voor in en rondom het huis: verf, klusmaterialen, tuinmeubelen en alles om je interieur te stylen. Is jouw huis toe aan een opknapbeurt? Dan kun je een KARWEI cadeaukaart t.w.v. €250,- vast goed gebruiken. We geven er 5 weg.

lundia deur

Basisproducten van Lundia

Wil jij aan de slag met de basis van je interieur? Met laminaat, binnendeuren en inbouwkasten van Lundia geef je deze basis een boost. Alles kun je naar wens samenstellen. Om je op weg te helpen, geeft Lundia 4 waardecheques t.w.v. €250,- weg. Deze kun je bij KARWEI besteden aan Lundia producten.

Welke prijs wil jij winnen?

A. Persoonlijk kleur- en interieuradvies van Histor
B. 5x KARWEI cadeaukaart t.w.v. € 250,-
C. 4x waardecheque van Lundia t.w.v. € 250,-

Meedoen kan t/m zondag 22 mei. De winnaars worden in dit artikel bekend gemaakt en ontvangen persoonlijk bericht.

Deze winactie is afgelopen!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Alissa op 15 april 2016 om 10:37

Als ik de karwei bon zou winnen dan kan ik eindelijk de WOOOD stoel kopen! wat zit deze heerlijk

Shop suggesties

Inspiratie suggesties