vtwonen

Weer verliefd op je huis met dit stappenplan

Bij een complete make over van je huis komt heel wat kijken. Je wilt een nieuwe vloer, nieuwe meubels en misschien wel een heel andere sfeer in je huis. Zie je ook door de bomen het bos even niet meer? Met een make over stappenplan schep je orde in de chaos en werk je stap voor stap aan de nieuwe look van je huis. Dit kun je op eigen houtje doen, maar je kunt ook een professional inschakelen die je heel wat werk uit handen neemt. (promotie)

Kies de look

Voor je kunt starten met de aanschaf van nieuwe spullen, is het goed om eerst te bepalen welke uitstraling je wilt. Ga je voor trendy, of juist voor tijdloos? Welke opties zijn er allemaal? Woninginrichting-aanhuis.nl organiseert de komende maanden adviesdagen in diverse winkels. Op deze dagen kun je gratis en vrijblijvend een compleet woonplan laten opstellen door een stylist. Zo worden je wensen direct een stuk helderder.

Hexagon vloer

Onderaan beginnen

Met woonaccessoires en kleine meubels kun je eindeloos variëren, maar dan moet de basis wel goed zijn. Van een goede vloer heb je jarenlang plezier, dus kies er één die bij je past. Bijvoorbeeld een Moods vloer van Moduleo. Deze modulaire vinylvloer kun je volledig zelf samenstellen. Kies je kleur of kleurcombinatie en stel een mooi patroon samen.

Wist je bijvoorbeeld ook dat een diagonaal gelegde vloer of visgraatmotief je kamer ruimer doen lijken? En wil je de kamer langer laten lijken, dat is je vloer in de lengte laten leggen dé truc. Woninginrichting-aanhuis.nl kan je helpen kiezen en legt de vloer ook nog eens voor je aan. De professionele stoffeerders egaliseren de ondergrond en leggen de vloer in een patroon naar keuze. Daar heb je dus geen omkijken meer naar!

Muurmode

De volgende stap is het bepalen van je muurbekleding. Wordt het fleurig behang, of een basic kleur op de muur? Ook dat wordt natuurlijk een onderdeel van je gratis woonplan. Woninginrichting-aanhuis.nl werkt met vakschilders en behangers. Je hebt een ruime keus uit verschillende kleuren en de behangcollecties van Eijffinger.

Het zonnetje in huis

Soms is het heerlijk om het zonnetje in huis te hebben, maar als je kijkt naar je favoriete tv programma houd je hem misschien liever buiten. Met Luxaflex PowerView Motorisation bedien je alle raambekleding in huis vanuit je luie stoel; met je smartphone of tablet. Dit systeem is toe te passen op veel verschillende soorten shades en rolgordijnen. Je vindt dus altijd raambekleding die bij jouw stijl past.

Naturel eethoek

Met de deur in huis

Om de kamer helemaal af te maken staat je nog één grote keuze te wachten; die voor de perfecte deur. Waar moet die aan voldoen? Als je extra lichtinval wilt is een deur met glas een goed idee. Hierdoor lijkt je kamer ook een stuk ruimer en open. Bedenk je echter wel wat er aan de andere kant van zo’n glazen deur zit. Is dat een slaapkamer of een opslagruimte? Dan is een deur zonder glas misschien toch de betere optie. En ga je voor een klassieke sfeer, denk dan eens aan en suite deuren.

Bron: in samenwerking met Woninginrichting-aanhuis.nl.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties