vtwonen

Ontdek jouw woonstijl

Je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis een nieuwe boost geven is leuk én lastig tegelijk. Want waar begin je? Skip het urenlang dwalen in woonwinkels, maar kom je nieuwe woonkamer voelen, zien en beleven bij Eijerkamp. Alleen in Zutphen en Veenendaal vind je 15 gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s waarin iedere woonstijl vertegenwoordigd is. Voor elke woonsmaak is er zoveel inspiratie dat je met een hoofd vol ideeën naar huis gaat. (promotie)

groene wand

Bezoek de stijlkamers

Urban Design, New Romantic, Industrial Green, Vintage Classic… heb je er al een beeld bij? Het zijn enkele namen van de nieuwe Stijl Studio’s die je bij Eijerkamp vindt. Je kunt alle Stijl Studio’s online bekijken, maar ze zijn natuurlijk ook in levende lijve te bewonderen. En dat is fijn, want als je even plaatsneemt op je favoriete bank, dan kun je in alle rust de rest van de kamer in je opnemen. Vind je de gebruikte kleuren, materialen en accessoires allemaal mooi? Of zou je de stijl van deze studio willen mixen met een andere? Juist omdat je de Stijl Studio’s echt kunt beleven, maak je snellere, maar ook betere keuzes.

Persoonlijk interieuradvies

Twijfel je tussen een paar woonstijlen of kom je er samen niet uit? Wil je weten of een hoekbank wel past in jouw woonkamer of wil je kleuradvies? Dan kun je bij Eijerkamp ook terecht voor persoonlijk interieuradvies. De interieuradviseurs helpen je met ideeën voor de inrichting, meubels, verlichting, indeling en accessoires. Met deze styling- en kleuradviezen en indeelideeën kun je zelf zó aan de slag. Het woonadvies vindt plaats in Zutphen of Veenendaal en kost 85 euro. Bij besteding vanaf 850,- krijg je de advieskosten weer terug op je aankoop. Wil je ook een huis waar je elke dag met plezier binnenstapt? Maak dan afspraak voor interieuradvies.

woonstijl Scandinavisch

Eijerkamp en vtwonen

Op zondag 4 september begint alweer het vijfde seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’. En ook in dit seizoen kiezen de stellen hun favoriete Stijl Studio bij Eijerkamp. Soms tot verbazing of zelfs afschuw van de ander. Toch blijkt de keuze van de studio’s elke keer weer hét uitgangspunt van de stylisten voor een geweldige make-over. Verheug je je ook weer op mooie metamorfoses en gelukkige gezichten? De eerste aflevering van de nieuwe reeks zie je op zondag 4 september om 19:30 uur bij SBS6.

Bron: in samenwerking met Eijerkamp.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Carla Kazemier op 20 november 2016 om 22:12

Dag firma Eijerkamp,

Op uw tweede bovenstaande foto staat een bank en rechts daarvan een stoeltje met houten poten. Beide vind ik mooi, wat is de naam van beide artikelen zodat ik die gerichter op uw website kan vinden?
Met vriendelijke groet,

C.B. Kazemier

Shop suggesties

Inspiratie suggesties