vtwonen

Met deze prijzen word jij weer verliefd op je huis!

In vtwonen laten we niet alleen de stellen in het programma, maar ook jou als kijker weer verliefd worden op je huis. In seizoen 5 geven we maar liefst 3x Eijerkamp shoptegoed t.w.v. €350,-, 5x een persoonlijke wanddecoratie van Albelli, een Geberit AquaClean Sela douchewc en een Upstairs traprenovatie weg. Wat is jouw favoriet? (promotie)

Geberit douchewc

Geberit

Win een Geberit AquaClean Sela douchewc t.w.v € 2500,-. De douchewc oogt niet alleen mooi, hij brengt ook nog eens luxe en comfort op het toilet door het onderlichaam met warm water te reinigen. Zo kan je genieten van deze alledaagse luxe op je eigen toilet en heb je de hele dag een schoon en fris gevoel.

bordenwand

Eijerkamp

Eijerkamp is dé nationale wooninspirator in Zutphen en Veenendaal. Je vindt er alles onder 1 dak voor wonen, slapen en design. Met alle bekende woonmerken en woonstijlen overzichtelijk bij elkaar, slaag je altijd voor ieder budget. En nu ook dé 15 exclusieve vtwonen Stijl Studio’s, bekend uit het tv programma! Maak nu kans op 3x Eijerkamp shoptegoed t.w.v. €350,-.

Albelli wanddecoratie

Albelli

Albelli geeft 5 wanddecoraties weg t.w.v. €100,-. Druk je mooiste foto’s af op canvas, forex, plexiglas of aluminium. Wat je ook kiest, als winnaar heb jij je foto straks prachtig aan de muur hangen!

Upstairs traprenovatie

Upstairs

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing

Welk prijs wil jij graag winnen?

A. Geberit AquaClean Sela douchewc t.w.v. € 2500,-
B. 3x Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
C. 5x persoonlijke wanddecoratie van Albelli t.w.v. € 100,-
D. Upstairs traprenovatie

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties