vtwonen

Eerste hulp bij verfklussen

Met een lik verf geef je je interieur een compleet andere uitstraling. Maar je blaast ook eenvoudig oude meubels nieuw leven in door de verfkwast op te pakken. Toch lopen veel doe-het-zelvers tegen dezelfde moeilijkheden aan als het op verven aan komt. (promotie)

Histor clean verf

binnendeur verven

Geen half werk

Heb je geen idee hoe je een verfklus moet aanpakken? Of loop je – zelfs als doorgewinterd klusser – juist vast op een detail? Iedere verfklus valt of staat met de juiste voorbereiding. Op de website van Histor krijg je antwoord op vragen zoals: ‘Wat heb ik nodig aan materialen?’ ‘Gebruik ik wel of geen grondverf?’ ‘Hoe pak ik schuren aan?’ en niet onbelangrijk: ‘Hoe krijg ik een mooi glad eindresultaat?’

Kleur bekennen

Zin om je muren of meubels een nieuwe kleur te geven, maar weet je niet zeker welke kleur in je interieur past? Heel begrijpelijk, die enorme keuze aan kleuren is fijn, maar kan nogal overweldigend zijn. En als je er eenmaal uit bent dat de wand achter de televisie lichtblauw wordt, kan bij de verfbalie de twijfel ineens weer toeslaan. Want past die blauwe tint wel bij je houten vloer en grijze bank?

De digitale kleurkiezer van Histor maakt je keuze net wat makkelijker. Je upload een foto van de ruimte of het meubel dat je wilt verven en je ‘schildert’ ze digitaal in de kleuren die jij wilt. Zo zie je direct het resultaat in jouw interieur. Verschillen in warme en koele kleurtonen komen duidelijk naar voren. En je ziet meteen welke kleuren matchen en het mooist bij jouw meubels en accessoires passen.

Stap-voor-stap uitleg

Heb je eenmaal de perfecte kleur gekozen, dan helpt Histor je verder op weg met handige How To-video’s van de 10 meest voorkomende verfklussen. Want een muur schilderen vraagt nu eenmaal om een andere aanpak dan een deur, trap of plafond. Je krijgt tips voor het kiezen van de juiste soort afplaktape, ontdekt of het nodig is om je muur of meubel te ontvetten en krijgt uitleg hoe je lelijke verfstrepen kunt voorkomen. Na het zien van de stap-voor-stap instructievideo’s weet je precies wat je te doen staat.

Naast het bekijken van de filmpjes kun je ook een gedetailleerd stappenplan plus een lijst met benodigdheden downloaden. En daarmee staat niets je nog in de weg om met een pot verf en kwast aan de slag te gaan.

Bron: in samenwerking met Histor.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Sineke op 30 augustus 2016 om 23:51

De kleur op de wand op de bovenste foto is dat misschien Waterpas 6740 ?? Zo niet welke kleur is het dan , ik vind het een erg mooie kleur in combinatie met het wit.

Alvast bedankt voor uw reactie. Groeten, Sineke

Shop suggesties

Inspiratie suggesties