Living with children

Wonen met kinderen hoeft niet serieus, maar ook niet overdreven speels te zijn. Het geheim? Een mix van slimme Ikea meubels die tegen een stootje kunnen en old school elementen als gymtoestellen, XL letters en een schoolbord. Zo is iedereen blij, klein én groot.

Samen koken
Handig, een keukeneiland dat je naar eigen inzicht kunt indelen. Dat kan met het nieuwe keukensysteem Metod, waarbij je eindeloos met kastelementen kunt variëren. Zoals een verlaagd deel waardoor kinderen makkelijk bij het werkblad kunnen. Handig tijdens het bakken van taarten of cupcakes!

In de hoek
Tekenen én werken doe 
je samen op één plek. 
De handige opbergvakken bieden plek aan teken-spullen, paperassen en kantoorartikelen. Posters 
van oude letters, land-
kaarten en tekeningen 
zorgen voor een mooi 
grafisch effect.

Optelsom
Nooit meer sjaals, petten en andere spullen kwijt: iedereen heeft een eigen kastje, net als in de sportschool. De grafische cijfers zijn niet alleen handig, maar ook decoratief. Jassen en tassen krijgen een plek aan de vintage kinderkapstok.

Tafelmanieren
Samen eten wordt een feestje met een sfeervolle lampenslinger en gympaard dat omgetoverd is tot bank. Het oude schoolbord schreeuwt om mooie tekeningen ter decoratie om het tafelen nóg gezelliger te maken.

Circusact
Transformeer je bed tot een knusse plek door zelf een circustent te maken van stof. Leuk detail: dit bed kan ook omgekeerd als hoogslaper worden gebruikt.

Leef je uit!
Een deel van de gang of loze hoek transformeer je in een workoutruimte met gymattributen, ballen en een mat. Klein en groot leven zich uit. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan aan een paar ringen door je eigen huis te zwieren?

Overzichtelijke chaos
Stel naar eigen smaak 
en behoefte een creatieve kast met open vakken, lades en deurtjes samen om speelgoed en andere spullen tentoon te stellen of juist op te bergen.

Styling: Cleo Scheulderman
Fotografie: Alexander van Berge
Editie: vtwonen juli 2014

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 2

op 6 september 2014 om 13:53u Cynthia Schrijver @ DOCTOR FASHION zegt:

Te gekke kleurstellingen! En alles is prachtig tot in detail doorgevoerd.... Waar is dat leuke zwart-witte druppeltjes-behang van?

op 8 september 2014 om 08:51u vtwonen zegt:

Hi Cynthia, de druppels zijn zelf op wand geplakt. Het zijn regendruppelstickers. Je vindt ze bij Ferm Living: http://www.fermliving.com/webshop/shop/wallstickers/mini-drops-wallsticker.aspx

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.