vtwonen

Stoere slaapkamer: puur en authentiek

Zou jij het aller-allerliefst in een oud fabriekspand wonen? Met authentieke details, betonnen vloeren en ambachtelijke materialen? Industrieel, rauw en toch huiselijk? Dan past de stoere woonstijl helemaal bij jou. Stoer wonen kan gelukkig ook als je (nog) niet in je industriële droomhuis woont. Met de juiste kleuren, meubels en accessoires breng je overal een pure en tikje rauwe woonsfeer. Ook als je voor een groots en meeslepend stoere slaapkamer gaat. Hoe stoerder de slaapkamer, des te beter jij slaapt. (promotie)

Swiss SenseOp de foto: Boxspring Home 405V.

swiss-sense-stoerOp de foto: Dekbedovertrek Edmonton Bluegrey en Zuiver bedlamp.

Industriële kleuren voor een stoere slaapkamer

Houd je van knus met een rauw randje, dan passen de kleuren wit, zwart, grijs en legergroen daar perfect bij. Met felgekleurde accenten, metaal, beton, canvas en hout voorkom je dat grijstinten muizig saai worden. Combineer daarom een lichtgrijze muur met een donkergrijze vloer. Behang is ook een goede truc om je muren in industriële sferen te brengen. Met een nauwelijks van echt te onderscheiden betonprint of juist grootse gebaren in de vorm van letters, stempels en grafische vormen. Wil je niet dat het geheel te grijs en donker wordt? Wittinten staan prachtig bij grijs en zorgen voor een fris accent.

Pure en authentieke materialen

In een stoere slaapkamer mogen materialen gezien worden. De juiste mix van die materialen maakt een slaapkamer industrieel en toch leefbaar. Combineer dus ‘koud’ beton en metaal met ‘warm’ hout en canvas. Ook koper, brons, messing of houttinten geven een warm accent aan een stoere slaapkamer.

Durven met industriële meubels

Stoere slaapkamers houden van een groots gebaar. Kasten van steigerbuizen, een bakstenen of betonnen muur, letterbakken, designklassiekers en oude lockers en industrielampen. Een boxspring staat prachtig in een ruimte vol industriële items. Een boxspring geeft zachtheid aan een interieur, een goede lichaamsondersteuning en een perfecte nachtrust. Swiss Sense heeft boxsprings die je zelf kunt samenstellen. Aan jou de vraag of de slaapkamer een stoer zwart of friswit accent nodig heeft. Ook kun je het materiaal, het comfort en de afmeting zelf uitkiezen.

Win een stoere slaapkamer

Wil je een stoere slaapkamer winnen van Swiss Sense, met boxspring, accessoires én advies van een vtwonen-stylist? Doe dan nu mee!

Bron: in samenwerking met Swiss Sense


Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties