Voel je thuis op vakantie

In samenwerking met Center Parcs

Een onvergetelijke vakantie met het comfort van thuis. Dat is wat Center Parcs al haar gasten wil geven. Dankzij de vernieuwde VIP cottages maken ze deze belofte meer dan waar. En jij kunt het ook ervaren, want Center Parcs verloot 5x een verblijf in een VIP cottage.

Vanaf het moment dat je de deur van je Center Parcs cottage opendoet, valt alle stress van je af. Plof lekker neer op een van de comfortabele banken met een film op de home cinemaset of droom weg in een ligstoel op je privéterras. Fijn in de luwte en uit het zicht. De barbecue staat al voor je klaar, wachtend op een enthousiaste kok.

Mag het iets meer zijn?
Voor een wellness behandeling hoef je je VIP cottage niet te verlaten. Je beschikt namelijk over een eigen sauna en spoelt daarna de hitte weg onder de regendouche. En ga je daarna nog even de jacuzzi in, dan is de ontspanning compleet. Een vernieuwde cottage van Center Parcs is dus minstens zo comfortabel als jouw eigen huis.

Natuurtinten
Het thuisgevoel hebben de interieurdesigners van Center Parcs overal doorgetrokken. Deze experts zorgden voor functionele verbeteringen en een heel nieuwe, frisse sfeer. De cottages staan midden in de bossen en die unieke omgeving was dé inspiratiebron voor het kleurgebruik. De natuurtinten vind je terug in de nieuwe gordijnen, tapijten en schilderijen.

Van koken tot slapen: alles relaxed
Het comfort en de nieuwe sfeer van de cottage zorgen voor een zorgeloze vakantie. Je begint de dag met een kop koffie uit het Senseo-apparaat om vervolgens een duik te nemen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. ‘s Avonds kook je zelf in de compleet uitgeruste keuken of kies je een van de restaurants op het park. De avond sluit je af in het overdekte Market Dome met een avond vol live entertainment. En in de cottage wacht een comfortable boxspring op je thuiskomst.

Win een verblijf in een vernieuwde Center Parcs VIP cottage
Wil je zelf een vakantie met het comfort van thuis proberen? Doe dan mee met de actie van Center Parcs en win één van de vijf verblijven in een vernieuwde VIP cottage.

Maak kans op een verblijf bij Center Parcs

Vorige Volgende
Reageer zelf!

Commentaren: 20

op 28 februari 2013 om 16:28u Judith de Raaij zegt:

Centerparcs roept weer herinneringen op aan de jongste jaren van de kinderen. Nu ze op de middelbare school zitten zouden wij wat graag weer een keertje willen onthaasten met hen samen knus en gezellig in deze prachtige vernieuwde cottages. Laat het voorjaar maar komen!

op 28 februari 2013 om 18:11u Anneriek Risseeuw zegt:

in mijn levensloopbaan heb ik nog nooit een verblijf bij Center Parks meegemaakt. Deze vakantie brengt geen keuzestress teweeg! je wilt gelijk naar deze oase van rust en ontspanning. Laat maar komen...

op 28 februari 2013 om 20:34u de Groot zegt:

Om kort te zijn: Leuk!

op 28 februari 2013 om 20:44u E. Weiss zegt:

Even genieten met ons gezin! Heerlijk in zo'n cottage en alles lekker nieuw. Dat is pure verwennerij. Daar hebben wij wel zin in :-)

op 28 februari 2013 om 21:51u Hetty Racamy=Buters zegt:

Eindelijk pure luxe in je vakantiewoning! Topidee van Centerparcs....

op 28 februari 2013 om 21:52u Patricia Liebregts zegt:

Wauw was het eerste dat ik dacht toen ik deze VIP cottage zag... heerlijk onthaasten in eigen land en het voorjaar tegemoet. Wij zijn er klaar voor!

op 28 februari 2013 om 21:59u Doris Hensley zegt:

o wat heerlijk doe de deur open en je voelt je gelijk thuis ,laat het bad vollopen met heerlijke lavendel bubbels glaasje wijn er bij en geniete maar ,het leven is heerlijk,.

op 28 februari 2013 om 23:01u An neke Crama zegt:

Lijkr me hneerlijk zo te onthaasten. Mmmm...

op 28 februari 2013 om 23:04u Anneke Wassink zegt:

Lijkt mij super, nog nooit geweest. Zeker met een haard. Gezellig met het gezin. Ik win nooit wat, probeer het deze keer toch.

op 1 maart 2013 om 07:29u Elle Jacobs zegt:

Eindelijk na alle tegenslagen een moment van rust en ontspanning.

op 1 maart 2013 om 08:06u Ida vd Werff zegt:

Wat zou het heerlijk zijn in zo n cottage een weekend te genieten van elkaar en de natuur.

op 1 maart 2013 om 08:20u Janneke Wagter zegt:

Graag,het lijkt me fantastisch om in deze VIP cottage te zijn!

op 1 maart 2013 om 09:40u Ingrid Westerhof zegt:

Heerlijk, even niets doen dan alleen maar genieten van de omgeving, het park en een prachtig huis met alles er op en er aan. Wat een luxe!

op 1 maart 2013 om 10:32u Wilma van duyn zegt:

Je heb van die tijden dat de drie r en er bij in schieten .De rust , romantiek en relaxen .Een APK voor onze relatie .Daar zijn we beide aan toe .

op 1 maart 2013 om 10:53u Maud Verhaegh zegt:

Wat ziet dat er super uit! Ben heel benieuwd om het in het echt te zien samen met mijn ouders en zusje.

op 1 maart 2013 om 16:37u Essie zegt:

Dit smaakt naar meer!

op 2 maart 2013 om 00:08u Marlies Peulen zegt:

Wat lijkt mij dit geweldig.Ik ben al 16 jaar niet op vakantie geweest.

op 3 maart 2013 om 09:57u Nel Stekelenburg zegt:

Ziet er super uitnodigend uit.Lijkt mij geweldig een keer naar toe te kunnen met het hele gezin.

op 3 maart 2013 om 11:53u Annie Kremers zegt:

Na alle dieptepunten zou dit een geweldig hoogtepunt kunnen zijn. Dat hebben we even nodig om bij te tanken en er weer voor te gaan. Het ziet er fantastisch uit, daar moet je wel tot rust komen.

op 4 maart 2013 om 09:29u jannie abbing zegt:

Het voelt als thuiskomen

Reageer op dit artikel

(velden met * zijn verplicht)
(wordt niet gepubliceerd)
anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.

Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.