De kinderkamers van LIFETIME

In samenwerking met LIFETIME

De meubels en accessoires van het kindermerk LIFETIME maken van de kinderkamer een droomwereld. Door het doorbouwsysteem van de meubels gaan ze een kinderleven lang mee.

LIFETIME Kidsrooms
Slapen in een boomhutbed, een prinsessenbed of een bijzondere hoogslaper – kinderen moeten lekker kunnen slapen, spelen, ontdekken en plezier maken. LIFETIME Kidsrooms is continu in ontwikkeling en op zoek naar unieke manieren om een droomwereld te creëren voor kinderen.

LIFETIME is al tientallen jaren actief in de Benelux en daarbuiten. Alle producten zijn ‘made in Denmark’ en worden  gemaakt van duurzame materialen. Veiligheid speelt een hele belangrijke rol. De meubels en accessoires van LIFETIME voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo hebben zowel de ouders als de kinderen een zorgeloze nachtrust.

Collecties
LIFETIME heeft drie unieke collecties uitgebracht. Dit is de Original collectie, The Dream Collection en StartSmart. Elk met haar eigen stijl en kenmerken.

Original collectie
De meubels in de Original collectie zijn doorbouwmeubels. Voor je peuter kies je bijvoorbeeld het basisbed met een geïllustreerd beddenfront als uitvalbeveiliging. Wordt hij of zij wat ouder, dan maak je er een minihoogslaper met hemel van. Moet er op een gegeven moment huiswerk gemaakt worden? Dan verander je het bed in een hoogslaper met bureau. Allemaal met hetzelfde basisbed als uitgangspunt.

Met de rijkelijk geïllustreerde bedfronten, sierkussens en dekbedovertreksets uit de Original collectie maak je een hele mooie themakamer. Mogelijke thema’s zijn Morocco Chic, Boomhut, Piraat, Flowerpower, Prinses en Wonderland.

The Dream Collection
De meubels uit The Dream Collection zijn vooral ontworpen voor tieners. De collectie is afgeleid van de mooie details uit de jaren dertig. Door deze stijlelementen krijgen de meubels iets klassieks en romantisch. De bijpassende nachtkastjes, bureaus, en kasten maken de tienerkamer helemaal compleet. Deze collectie bestaat zes verschillende bedden, allemaal met het basisbed als uitgangspunt.

StartSmart
De bedden uit de StartSmart collectie zijn, net als de andere collecties, ook in de loop der jaren om te bouwen tot een ander bed. In totaal zijn er vier verschillende bedtypes. Bijzonder aan de collectie is dat je de bedden aan kunt kleden met speelse thema-panelen. Elk thema heeft drie of vier vrolijk geïllustreerde panelen welke je aan het bed kunt monteren. Mogelijke thema’s zijn elfjes, een keuken, teddyberen, een garage of een snoephuisje. Wordt je kind te groot voor de panelen, dan haal je ze er heel gemakkelijk weer af.

LIFETIME dealers
Ben jij enthousiast geworden over de producten van LIFETIME en wil je weten waar ze te koop zijn? Bekijk dan de LIFETIME verkooppunten voor webshops en adressen bij jou in de buurt.  Voor meer informatie over de producten van LIFETIME bekijk je de artikelen over het merk op Kidskamers.nl.