Woonadvies op maat


Altijd al professioneel woonadvies willen hebben van een woonstilist? Grijp dan nu je kans! In samenwerking met Artemis Stylingacademie heeft vtwonen een uitgebreid programma opgezet met verschillende soorten woonadvies, helemaal in onze stijl.


Woonbeurs aanbiedingen!

Aanbieding 1: Boek een online advies en je krijgt het boek '100% decoreren' van vtwonen t.w.v. € 19,95 cadeau.
Aanbieding 2: 20% korting op een advies bij je thuis. Let op: kies bij boeking de abonnee-optie om gebruik te maken van deze korting.

Online Woonadvies
Dé manier om makkelijk en voordelig een advies op maat te krijgen. Voor deze beknopte stylingmethode vul je een korte vragenlijst in, en kun je foto’s en/of tekeningen meesturen. De stilist werkt het advies uit. Je krijgt het advies binnen vijf werkdagen via e-mail thuisgestuurd. Je ontvangt dan in elk geval een kleuradvies met kleurkaart, een indelingsplan, materiaal- en eventueel aanschafadvies. Het advies geldt voor één ruimte in je huis. Als je meerdere ruimtes wilt kun je daarna nog een vervolgadvies aanvragen.
Prijs € 89,-

Schrijf je in voor Online Woonadvies
Woonadvies bij je thuis

Gedurende drie uur krijg je adviezen van de stilist. Ze komt bij je thuis en werpt een frisse blik op je manier van wonen. Hij/zij geeft advies over indelen, kleurgebruik, opbergen, ruimte en overzicht creëren, verlichting, gebruik van accessoires, etc. Hierna worden de adviezen uitgewerkt in een indelingsplan, een kleurkaart en een materiaal- en eventueel aanschafadvies. Uiteindelijk heb je een duidelijk plan en veel bruikbare tips waarmee je direct aan de slag kunt. Prijs € 395,-
Schrijf je in voor Woonadvies aan huis
Verkoopstyling
Vergroot de kans dat je je huis snel verkoopt en schakel een verkoopstilist in. Onze verkoopstilisten kijken met de ogen van een potentiële koper en adviseren bij het verkoopklaar maken van je huis. Bij een maximaal drie uur durend bezoek maakt de stilist een inventarisatie van de sterke punten van je huis. Door kleuren, accessoires en meubels aan te passen, weg te halen of toe te voegen creëer je een huis dat zal aansluiten bij de smaak van zoveel mogelijk potentiële kopers.
Prijs € 395,-

Schrijf je in voor Verkoopstyling
Workshop moodboard maken

Het doel van deze workshop is te bepalen welk type interieur bij je past en uiteindelijk thuis aan de slag gaan met je zelfgemaakte moodboard als leidraad. Onder begeleiding van een professionele woonstilist leer je met foto’s, materialen en kleurstalen je eigen woonstijl kennen en die vervolgens visueel te presenteren. Het eindresultaat – het moodboard – helpt je bij het maken van keuzes voor je inrichting of woonwens. De stilist begeleidt en adviseert. De workshops (woensdagmiddag, donderdagmiddag of zaterdagochtend) worden gegeven in het atelier van Artemis Stylingacademie. Het maximale aantal deelnemers is 20 personen. Kies het woonblad dat het beste bij je past en een datum waarop je wilt inschrijven. Prijs € 59,- p.p.
Schrijf je in voor de Workshop moodboard maken
Trendpresentatie: woontrends en toepassingen in huis
Tijdens deze twee uur durende masterclass, gegeven door een trendprofesssional van de woonbladen, kom je alles te weten over het ontstaan van woontrends, en de toepassingen ervan. We geven je inzicht in de maatschappelijke ontwikkelingen die leiden tot nieuwe woontrends. Maar we hebben het ook over de betekenis die de trends zullen hebben voor jouw interieur. Deze masterclass is zeker ook bedoeld als inspiratiebron voor thuis! De workshops (woensdagmiddag of zaterdagochtend) worden gegeven in het atelier van Artemis Stylingacademis, aan de grote binnentuin aan de Prinsengracht in Amsterdam. Prijs: € 45 p.p.

Schrijf je in voor de Masterclass Trendpresentatie