vtwonen

Trend: natuur in huis!

Helemaal hip en overal te zien: de natuur op je muur, vloer en meubels. Vogels, planten, bomen en bloemen; overvloed is oké, het is de trend! Dit gemixt met natuurlijke kleuren, materialen én genoeg daglicht brengt de botanische trend naar de woonkamer. Belangrijk om niet te vergeten: goede kozijnen die daglicht naar binnen laten stromen en je huis in no-time in ‘bloei’ zetten! (promotie)

botanisch

Een natuurlijke touch

We weten allemaal dat trends tijdelijk zijn. Dat unieke plantenbehang is voor nu leuk, maar met een beetje minder natuur kun je heel goed een blijvend natuurlijke touch aan je inrichting geven. En wat is er nu blijvender in de natuur dan zonlicht? De zon is een grote hoofdrolspeler in de natuur en daglicht haal je met de hulp van goede raamkozijnen makkelijk naar binnen. Wel de natuur in huis, maar nooit afhankelijk van trends. Met goede raamkozijnen zit je gebakken.

kunststof kozijnen

Geen omkijk naar onderhoud

Kies je voor houten kozijnen vanwege de natuurlijke look & feel? Dan weet je dat je daar de rest van je leven onderhoud aan hebt. Ga je voor kunststof kozijnen dan ben je er juist van verzekerd dat ze een leven lang meegaan en dat je er geen omkijken naar hebt. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in vele soorten, maten én kleuren verkrijgbaar. En niet meer van hout te onderscheiden. Ze bevatten zelfs een toegepaste nerfstructuur voor het echte look-a-like effect.

Kozijnen van K-vision

Om de kleur hoef je het niet te laten. Kunststof kozijnen zijn zelfs in de botanische trendkleuren groen, rood of blauw verkrijgbaar! K-vision kozijnen zijn van kunststof en bieden je alle voordelen van duurzaamheid, sterke kwaliteit en een natuurlijke touch. Het materiaal kan tegen een stootje en met af en toe een druppel olie en een doekje erover gaan ze weer jaren mee.

Kies voor klein detail

Ben jij verliefd op de botanische trend en heb je de basis op orde? Dan is het tijd voor de jacht naar de finishing touch. Kies voor kleine details als groene en zandkleurige kussens op de bank. Of lijst een mooie veer in en hang deze op. Mag het allemaal wel iets opvallender? Een muur is zo gepimpt met een rolletje behang met plantendesign en een groepje vetplanten. Leuk voor in een hoek, op tafel of in de vensterbank.

Kijk op kunststofkozijnen.com voor meer informatie en inspiratie.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties