vtwonen

Kunststof kozijnen? Tijd voor een moestuin

Onderhoudstips voor kunststof kozijnen? Die zijn er niet! Kunststof kozijnen zijn namelijk voor 99% onderhoudsvrij. Oké, ze worden wel eens vies, dus af en toe een doekje met zeepsop erover kan geen kwaad. En ook een druppeltje olie op het hang- en sluitwerk kunnen ze best waarderen op zijn tijd, maar veel meer dan dat is er niet nodig om ze er weer als nieuw uit te laten zien. (promotie)

onderhoud kunststof kozijnen

Zeeën van tijd

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een leven lang meegaan met minimaal onderhoud. In plaats van iedere vijf jaar de kozijnen te verven, zoals met houten kozijnen vaak nodig is, houd je met kunststof kozijnen zeeën van tijd en geld over. Daarom hebben we een aantal leuke DIY projectjes voor je op een rij gezet waarmee je die overgebleven tijd lekker in je eigen huis kunt steken.

Begin je eigen moestuin

Net als vele anderen droom jij vast ook wel eens over eten uit eigen tuin. Woon je te klein om met je handen in de aarde te wroeten? Begin een eigen moestuin met behulp van een trap of een pallet. Hartstikke hip en geschikt voor iedere woonoppervlakte.

Binnenkijken bij anderen

Inspiratie opdoen is nog leuker met onze binnenkijkers, want binnenkijken doe je niet meer alleen bij de buren. Onze favoriete binnenkijker van dit moment is de tot woonhuis omgebouwde school in Enkhuizen.

Opgeruimd staat netjes

Ben jij voor je gevoel altijd maar aan het opruimen en lijkt daar nooit een einde aan te komen? Dan hebben wij twee tips voor je. Lees het boek ‘Opgeruimd!’ van Marie Kondo voor een altijd schoon en rommelvrij huis en maak je eigen opbergbakken. Leuk om zelf te maken en het geeft je een heerlijk opgeruimd vooruitzicht.

Alles aan een haakje

Ook het maken van je eigen kapstok of kledingrek doe je zelf! Voor eens en voor altijd alle rondslingerende kleding aan een haakje. Met deze DIY projectjes krijgt je kleding zelfs een eigen podium.

K-vision kozijnen

Wil jij ook zeeën van tijd overhouden én geld besparen op je kozijnen? De leverancier van K-vision kunststof kozijnen is dé specialist en biedt mooie en duurzame kunststof kozijnen aan in verschillende kleuren en formaten. Kijk voor meer informatie, betrouwbare verkooppunten en inspiratie op kunststofkozijnen.com.

Kunststof kozijnen ></p>

							
													</div>
						
						
						<section class=

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties