vtwonen

Zo richt je je badkamer in volgens de laatste trends

In de hedendaagse badkamer zijn “comfort” en “gemak” de sleutelwoorden. Naast persoonlijke verzorging wordt de badkamer steeds meer een ruimte om je lekker even in terug te trekken, weg uit de hectiek van de dag en heerlijk ontspannen. In deze belangrijke ruimte wil je investeren. Wij helpen je op weg naar jouw droombadkamer met onderstaande badkamertrends volgens Sanidrõme. (promotie)


Sanidrome - bad eruit douche erin

1. Bad eruit, douche erin

Het bad wordt steeds vaker vervangen door een comfortabele douchecabine. Een groot bad is natuurlijk heerlijk, maar een douchecabine heeft veel praktische voordelen. Zo heeft een douchecabine geen (hoge) instap en is daardoor geschikt voor alle leeftijden.. Ook is er in de badkamer meer plek voor bijvoorbeeld twee wastafels (yes!), extra opbergruimte of een mooi badkamermeubel. Daarnaast heb je nu de kans om eindelijk een regendouche te laten installeren. Wij kijken er al naar uit!

Sanidrome - ga voor groen

2. Ga voor groen

Het klimaat en milieu beschermen is ook in de badkamer goed mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kranen en douches die water en energie besparen. Ga bijvoorbeeld voor een waterbesparende douchekop, wek energie op met zonnepanelen en creëer sfeer in de badkamer met LED-verlichting.

Sanidrome styling in de badkamer

3. Styling van de badkamer

Een badkamer moet natuurlijk functioneel en comfortabel zijn. Maar de laatste tijd wordt de ruimte steeds vaker meegenomen in de styling van het huis. Met bijvoorbeeld wat Scandinavische accenten en hier en daar een kleurtje geef je de badkamer een persoonlijke sfeer. Of hang een paar hamamdoeken in je badkamer om dat heerlijke hamamgevoel te krijgen. Wil jij je in een warm land wanen? Maak het levendig met planten. Vooral tropische planten doen het goed in de badkamer.

Sanidrome digitalisering

4. Digitalisering

In de woonkamer is de technologie inmiddels niet meer weg te denken. Maar ook de badkamer is bezig met een digitale revolutie. Kleurlicht, je favoriete muziek, stoom, verticale en zelfs horizontale douchestralen worden met een enkele ‘touch’ digitaal bediend. Met een simpele beweging spoelt je toilet en zonder aanraken stroomt water in de juiste temperatuur uit je kraan en de vloer is warm wanneer je dat wilt. Luxe, hoor!

Sanidrome Italiaans design

5. Italiaans design

Design zie je allang niet meer alleen in de woonkamer terug. Ook in de badkamer maakt design zijn opmars. Strak, stijlvol en mooi zijn de uitgangspunten van deze badkamertrend. Ga voor een strakke wastafel, bijzondere douche, een design toilet of exclusieve badkamertegels om jouw badkamer ‘bella’ te maken.

Sanidrome

Sanidrõme

Om deze trends toe te passen in jouw badkamer, heb je een ervaren badkamerspecialist nodig. Met 25 vestigingen verspreid over Nederland is Sanidrõme dé badkamerspecialist die je van A t/m Z, inclusief vakkundige installatie, ontzorgt wanneer je besluit je badkamer te verbouwen of nieuw te bouwen. Vanaf het allereerste moment heb je één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die verricht moeten worden. Dat werkt niet alleen prettig, maar ook nog eens zeer efficiënt. Inspiratie nodig? In de Sanidrõme badkamershowrooms bekijk je complete badkameropstellingen. Kom langs en laat je inspireren!

Meer weten over Sanidrõme?

Voor showroomadressen, meer informatie over het assortiment, inspiratie en brochures kun je terecht op www.sanidrome.nl. In de showrooms van Sanidrõme ben je van harte welkom voor inspiratie, persoonlijk advies met 3D-ontwerp en een offerte.


Advertisement

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties