vtwonen

Inspiratie voor jouw droombadkamer

Droom jij wel eens van een badkamer waar je helemaal kunt ontspannen? Op Pinterest kun je inspiratie opdoen voor jouw droombadkamer én makkelijk je eigen moodboard maken. Je maakt nu ook nog eens kans op een Sanidrõme badkamercheque t.w.v. €10.000,- waarmee je jouw droombadkamer kunt verwezenlijken. Doe mee en ontvang als deelnemer sowieso een Sanidrõme accessoirescheque t.w.v. €500,-. (promotie)

Sanidrõme

Scandinavische inspiratie

Is basic jou op het lijf geschreven? Als je de schoonheid in eenvoud ziet, kun je inspiratie opdoen door Scandinavische interieurblogs te volgen. Maar je kunt ook op Pinterest terecht. Licht, grafisch en natuurlijk zijn hierbij keywords. Denise heeft al een Pinterest-board in de Scandinavische stijl aangemaakt.

Stoere inspiratie

Trekken ruwe materialen, industriële accenten en ambacht jou aan? En zijn tierelantijntjes niet aan jou besteed? Ga dan eens op zoek naar inspiratie voor een stoere badkamer. Kijk bijvoorbeeld op het Pinterest-board van Rozalina. Zij gaat voor donker en stoer!

Hammam inspiratie

Is jouw badkamer dé plek om tot rust te komen? Dan houd je vast en zeker van Hammam! Net als op het Pinterest-board van Jennie, vind je in jouw droombadkamer Oosterse tegels, hammamdoeken, kaarsen en een collectie zeepjes en oliën.

Sanidrõme

Romantische inspiratie

Ben jij een romantisch type? Dan is de badkamer volgens jou de perfecte plek voor warme accessoires. Zoek dan ook inspiratie in zachte handdoeken, verse bloemen, klassieke vormen en brocante. Het Pinterest-board van Renée helpt je goed op weg.

Doe mee!

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer? Maak dan ook een Pinterest-moodboard aan met de naam “De #droombadkamer van {jouw voornaam}”. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan de moodboards van vtwonen, Sanidrõme, Assenti, Catalano, Dornbracht, Sealskin en Villeroy & Boch. Vul daarna het deelnameformulier in en deel daar jouw Pinterest-moodboard. Als dank voor jouw deelname ontvang je sowieso een Sanidrõme accessoirescheque t.w.v. € 500,-!

Sanidrõme

Met 25 vestigingen verspreid over Nederland is Sanidrõme dé badkamerspecialist die je van A t/m Z, inclusief vakkundige installatie, ontzorgt wanneer je besluit je badkamer te verbouwen of nieuw te bouwen. Vanaf het allereerste moment heb je één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die verricht moeten worden. Dat werkt niet alleen prettig, maar ook nog eens zeer efficiënt. Inspiratie nodig? In de Sanidrõme badkamershowrooms bekijk je complete badkameropstellingen. Kom langs en laat je inspireren!

Bron: in samenwerking met Sanidrõme


Advertisement

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Olga op 1 februari 2016 om 13:41

Dag mensen, Ik heb begrepen dat de winnaar bekend is.
Jammer mijn droombadkamer niet in de prijzen is gevallen, maar deze wordt in elk geval wel gerealiseerd.
Vraagje, wanneer kan ik de cheque van 500 euro tegemoet zien?

>

vtwonen op 2 februari 2016 om 07:50

Beste Olga, binnenkort ontvang je een mail van ons!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties