vtwonen

Comfort in de badkamer

Een badkamer is vooral een praktische ruimte in huis, maar comfort wordt steeds belangrijker. Met een mooi afgewerkt badkamermeubel en een makkelijk schoon te houden toilet creëer jij je eigen droombadkamer. (promotie)

assenti-badkamermeubels

Badkamermeubels

Een goed badkamermeubel is onmisbaar. Ligt jouw badkamer ook altijd vol met handdoeken, shampooflessen en andere badkamerproducten? Dé ideale opbergplek is je badkamermeubel, bijvoorbeeld van Assenti. Ga voor een ruime kast, bijvoorbeeld met spiegel waar ook spulletjes achter opgeborgen kunnen worden. De meeste badkamermeubelen van Assenti zijn voorzien van een drain afvoer, waardoor in de lade geen uitsparing voor de sifon nodig is en daardoor volledig te benutten is voor het opbergen van spullen. Lades (met lade-indeling) zijn het makkelijkst om allerlei kleine spullen in op te bergen. De lades van Assenti hebben een geruisloze sluitingsmechaniek en zullen je ‘zen moment’ dus niet verstoren.

Tip: pas je badkamermeubel aan op je gezinssituatie. Heb jij een groot gezin? Ga voor een extra brede wastafel met een meubel met ruimte voor twee personen. Jouw Assenti badkamermeubel wordt op maat gemaakt. Het kan aangepast worden aan de maten en kleuren die jij wilt, tot op de centimeter nauwkeurig tot drie meter. Of wat dacht je van een meubel dat strak tussen twee muren in past? Het is allemaal mogelijk.

Een badkamermeubel is niet alleen handig voor de opbergruimte: het is ook sfeerbepalend. Gelukkig zijn de badkamermeubels van Assenti in veel verschillende kleuren, maten en stijlen verkrijgbaar. Van hoogglans wit tot warm en natuurlijk hout, in enkele of dubbele uitvoering en van retro tot basic. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals natuursteen. Voor iedere woonstijl is er wel een badkamermeubel.

catalano-badkamer

Design sanitair

Strak, stijlvol en mooi: design in huis. Met het Italiaans design sanitair van Catalano wordt jouw badkamer een droombadkamer. En wat is er meer luxe dan een badkamer die ook makkelijk schoon te houden is? Ga daarom voor het Catalano New Flush toilet zonder spoelrand. Dat zorgt voor betere hygiëne en is makkelijker schoon te houden, omdat er geen spoelrand aanwezig is waar je niet goed onder kan komen. Daarnaast zijn de toiletten voorzien van Cataglaze, een speciaal glazuur, waardoor vuil en kalk niet kunnen hechten en het toilet haar glans behoudt. Net als de Assenti lades, heeft de zitting van het Catalano toilet een soft-close functie, waardoor deze geruisloos sluit. De take off functie zorgt ervoor dat de zitting in een handomdraai eenvoudig te verwijderen is voor nog meer hygiëne. De speciale spoeltechniek zorgt ervoor dat het toilet minder geluid maakt bij het doorspoelen en met minder liters water spoelt. Dat noem je nog eens comfort in de badkamer!

Bron: in samenwerking met Sanidrõme

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties