vtwonen

Maak je eigen poppenhuis en win!

Hoe fijn zijn deze foto’s van mini-interieurs? Onze handen beginnen te jeuken; we willen ook weer een poppenhuis! En dan eentje waarin we zelf zó zouden kunnen wonen. Creëer een poppenhuis in jouw woonstijl en maak kans op een vtwonen cadeaukaart! Doe je mee? (promotie)

Poppenhuizen Vodafone

Mini-interieurs

Ken jij de hashtag #tinyshitlovers al? Zoek maar eens op Instagram en er gaat een mini-wereld voor je open. Van een mooi gestylde verzameling mini-vondsten, tot complete mini-interieurs die niet van echt onderdoen. Flow magazine schreef al eens een artikel over de aantrekkingskracht van deze mini-wereldjes en deelde haar favoriete Instagrammers. Perfect om inspiratie op te doen voor jouw poppenhuis:

@mikodesign: tiny interieurs én een lieve kat.
@little.linzi: poppenhuizen om bij weg te dromen.
@dailymini: elke dag een andere minivondst.
@channieb: mini-eten en mini-servies.
@igmaguildschool: jawel, er is een heuse opleiding tot miniatuur-maker.

Maak je eigen poppenhuis en win

Ben jij ook enthousiast geworden over mini-interieurs en poppenhuizen? Vodafone in ieder geval wel. Als duurzame organisatie wil Vodafone altijd kijken hoe zij een extra stapje kunnen zetten voor de klant. De aanbieder van internet, tv en vaste telefonie gebruikte altijd veel verpakkingsmateriaal voor het installatiepakket. Daar is verandering in gebracht. Nu kun je de Vodafone Thuis installatie box omtoveren tot een poppenhuis. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook leuk voor thuis. Ook als je geen klant bij Vodafone Thuis bent kun je meedoen; vanaf 31 oktober zijn bij alle Vodafone-winkels in Nederland per winkel 10 verpakkingen beschikbaar om gratis af te halen (maximaal 1 per klant). Dus wees er snel bij en ga aan de slag om een mooi poppenhuis te maken voor jezelf, je kinderen of kleinkinderen. Klik hier voor alle overige actievoorwaarden.

Wat kun je winnen?

2x vtwonen cadeaukaart van €450,-
2x vtwonen cadeaukaart van €200,-
2x vtwonen cadeaukaart van €100,-

Meedoen?

Dat kan! Maak een foto van je eigen Thuis poppenhuis en stuur deze naar het mailadres winactie.nl@vodafone.com. Lees hier de voorwaarden. Deel je jouw foto ook op Instagram met de hashtag #thuispoppenhuis? De winactie loopt t/m 12 december 2016.

Bron: in samenwerking met Vodafone. Beeld: @mikodesign, @little.linzi, @dailymini, @channieb en @igmaguildschool.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties