vtwonen

Winnen: boek Decorate for a Party

Zit jij al helemaal met je hoofd in de feestdagen en wil je ook dit jaar het huis weer tot in de puntjes in de kerstsferen brengen met de mooiste feestdecoratie? Dan hebben wij iets leuks voor jou waardoor je vast en zeker geïnspireerd raakt!

Decorate for a Party boek

Binnenkijker boek

Eerste hulp bij feestjes

Hapjes in huis, wijn ingeslagen, party dress gestreken. So far so good, maar oeps, nu het huis nog. Volop inspiratie voor de nodige versiering vind je in Decorate for a Party, van bloggers Holly Becker en Leslie Shewring. Het boek is ingedeeld naar kleur en stijl (Evening Sparkle!), uitgerust met stappenplannen en bezaaid met creatieve ideeën die je interieur in no time omtoveren tot feestpaleis. Een absolute musthave voor de feestdagen dus!

Sneakpeak…

Ben je nog op zoek naar feestelijke servetten voor het kerstdiner? Wat dacht je van zelf maken? Zo heb je gelijk de print die jij wilt! In het boek staat precies uitgelegd hoe je dit leuke idee zelf kunt uitvoeren. Wij zijn fan!

Winnen!

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het feestelijk aankleden van je huis en wil je het boek Decorate for a Party daarom héél graag hebben? Wij geven 3 exemplaren weg! Vul het formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Meedoen kan t/m 15 december.

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Gerdien Kion op 25 november 2016 om 18:20

Wat een prachtige plaid in een ontzettende mooie kleur. Heerlijk om onder weg te kruipen op de bank of als extra dekentje op bed ????.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties