vtwonen

Win kaartjes voor de vt wonen&design beurs

Wij zijn trots op de nieuwe keuken van vtwonen die samen met Mandemakers ontwikkeld is. Wil jij de primeur? Dat kan op de vt wonen&design beurs. Houten of witte fronten, eiland of hoek, strakke tegels of liever een patroon? Met de nieuwe vtwonen keuken stel je je droomkeuken zelf samen. Mix & match met kleuren, materialen en vormen en geef hem je eigen persoonlijke touch. De keuken komt in twee varianten; Oak en White. (promotie)

vtwonen keuken

vt wonen&design beurs

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Maak nu kans om bij de exclusieve lancering van de vtwonen keuken te zijn én gratis toegang te krijgen tot de vt wonen&design beurs. De winnaars worden op dinsdag 27 september om 9.00 ontvangen bij RAI Amsterdam. Na de lancering van de keuken is er gelegenheid om de hele beurs te ontdekken. Je krijgt ter plekke ook nog eens een mooi cadeau! We geven 2 x 20 kaartjes weg.

Doe mee!

Vul het formulier hieronder in en maak kans op kaartjes. De actie loopt t/m 15 september 2016.

Gefeliciteerd met jullie gewonnen kaartjes voor de vt wonen&design beurs: E. Polak, M. de Koning, D. Vermeulen, A. van Eijsden, C. van Dellen, A. Snoek, K. Dokter, C. van Rees, Y. Bosman, E. van Roon, R. Honcoo, B. Tijmes, L. Limpens, A. Sluiter, L. Pouw, M. van Grol, B. Duivenboorden, R. Heidt, C. Duijnisveld en W. Gerritsen. We zien jullie volgende week!

Bron: in samenwerking met Mandemakers

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties