vtwonen

Win een set accessoires van Zuiver

Een nieuw seizoen neemt nieuwe accessoires met zich mee. Wij mogen 3x een 5-delige Home Deco set van Zuiver weggeven! Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en zand. Wat past het beste in jouw interieur?


homedeco set zwart zuiver

Stuk voor stuk bijzonder

Of je alle items nu als set bij elkaar zet of verspreid in huis, ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Door de neutrale kleuren voelen ze zich ook overal thuis. De Home Deco serie bestaat uit; vaas Blob in large en extra large, vaas Bloom, kaarsenhouder Pawn en tray Hexagon. Kortom: stijlvolle design items ter decoratie, waar tray Hexagon zelfs helpt om orde in de chaos te scheppen.

Over Zuiver

Zuiver is een Nederlands interieur design merk en staat voor functioneel en Scandinavisch met een Hollandse knipoog. In hun ontwerpen laten zij invloeden vanuit de hele wereld terugkomen. Zuiver past daarmee in elk interieur en zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling in huis.

Winnen!

Elke winnaar ontvangt een set in één van de drie kleuren. Geef in het onderstaande formulier aan welke kleur jouw voorkeur heeft. En wie weet ben jij één van de 3 gelukkige winnaars van deze 5-delige Home Deco set van Zuiver! Meedoen kan t/m 6 november 2016.

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties