Win een berenkop voor de kinderkamer

Piraatje, cowboy of Mowgli van Jungle Book spelen: wat is het heerlijk om een kinderkamer te hebben waarin door jong en oud gefantaseerd kan worden. Wij hebben 4 tips voor een fantasierijke kinderkamer verzameld én we geven 10x een berenkop voor aan de muur weg. (Promotie)

1. Slaap lekker

Het belangrijkste in de kinderkamer is een goed bed. En deze komt natuurlijk het beste tot zijn recht met mooie en zachte kussens en plaids. De collectie ‘zebra’ van KidsDepot heeft een zachte look & feel met verrassende details. Perfect voor een reis naar dromenland.

Zebra plaid kidsdepot

2. Een eigen werkplek

Een eigen plek voor kids om te knutselen en tekenen. Dat kan prima aan een klein bureau of speeltafel met daarbij een stoere kruk of stoel en genoeg opbergbakken.

Metalen bakken kidsdepot

3.Een speeltent

Of het nu regent of stormt, met een tent creëer je binnen in een handomdraai de ideale speelplek. Ga bijvoorbeeld voor een tipitent, tafeltent of bedtent. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Wieber tipi tent

4. Alles voor een lach

Maak de kinderkamer af met vrolijke woondecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoere metalen letters? Of een aaibare cactus van vilt? Ook leuk; een vrolijke aap of olifant boven op je kast of een dierenkop aan de wand.

houtenbord kidsdepot

Of je nu gaat voor een stoere of basic kamer, met de accessoires van KidsDepot maak je het de kinderkamer compleet.

dierenkoppen wand kidsdepot
Kids Depot berenkop

Winnen

Geef de kinderkamer in jouw huis een beestachtig vleugje met deze berenkop van KidsDepot. We mogen er maar liefst 10 weggeven. Vul het formulier hieronder in en maak kans! De actie loopt t/m 22 september 2016.

 

Bron: in samenwerking met KidsDepot

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties