vtwonen ontwerpwedstrijd!

Ontwerptalent van Nederland, opgelet. Wij zijn op zoek naar jou! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Heb jij een origineel idee voor een meubel dat perfect bij vtwonen past? Stuur dan jouw creatie in.

"vtwonen

De winnaar!

De laatste weken is de redactie bedolven onder maar liefst 300 inzendingen! We willen jullie bedanken voor het enthousiasme en alle mooie ideeën en ontwerpen. Voor de jury sprong er direct één ontwerp uit: de stellingkast van Hendrik Jan Soet. Jury: “Basic met een twist, past in ieder interieur én gemaakt van natuurlijke materialen”. Omdat we zo verrast waren door dit ontwerp, is Hendrik Jan voor ons de grote winnaar. Nieuwsgierig naar zijn ontwerp? Houd onze site begin september in de gaten!

Jouw ontwerp…

… is een (klein)meubel dat past binnen de look & feel van 
de vtwonen huiscollectie. Op www.vtwonen.nl/shop/vtwonen-collectie/ kun je zien welke meubels er nu in 
de vtwonen collectie zitten
… heeft het vtwonen ‘basic met een twist’ idee in zich
… mag voor iedere ruimte in huis zijn
… is een origineel, eigen idee

Als jij wint…

… krijgt het volop aandacht in het tijdschrift, online, op 
social media en tijdens de vt wonen&design beurs 2016
… wordt jouw ontwerp misschien als limited edition uitgebracht in de vtwonen huiscollectie
… krijg je een eenmalige geldprijs van € 1500,-

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Lees hier de wedstrijdregels en -voorwaarden.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Emiel op 8 juli 2016 om 15:54

Kan het zijn dat mijn vorige vraag niet is over gekomen, bij deze nogmaals mijn vraag dan.

Ik heb een inzending gedaan voor de ontwerpwedstrijd, maar tot op heden heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Is mijn inzending wel wel overgekomen en op genomen?

Groeten, Emiel

>

vtwonen op 12 juli 2016 om 14:45

Hoi Emiel, je vorige bericht hebben we helaas niet binnen zien komen. De jury is inmiddels al door alle inzendingen gegaan en heeft al een winnaar gekozen. De jury was zo verrast door het ontwerp dat dit ontwerp tot gelukkige winnaar is gekozen. We willen ons wel verontschuldigen voor een uitblijvende reactie! Voor een eventuele volgende keer staat dit punt in dik gedrukte letters bovenaan de to do lijst!

>

Wim op 6 juli 2016 om 08:43

Beste Jury,
Ook ik heb op mijn 2 inzendingen geen enkele respons gehad. Niet met aanmelden en ook geen afwijzing. Ik ben van mening, als iemand veel moeite doet om een story te maken en foto's te sturen dat je op zijn minst degene kan bedanken voor de moeite. Ben er van overtuigt dat dit via een simpele automail te handelen is. Nu krijg ik het idee dat het een slimme commerciële actie is om voordelig nieuwe modellen voor sales te genereren. Ik schrijf dit soort dingen nooit maar ben nu extra allert op bescherming intellectuele eigendommen.
Met vriendelijk groet,
Wim

>

vtwonen op 6 juli 2016 om 14:26

Beste Wim, je hebt helemaal gelijk! We willen je hier ook onze excuses voor aanbieden. We hebben hier niet goed over nagedacht, terwijl het inderdaad een kleine moeite is. We nemen dit zeker mee voor een volgende actie.

>

Kars Keizer op 4 juli 2016 om 10:59

Bedankt voor de reactie,

Misschien is het wel een idee om een volgende keer ook degene die geen kans maken hiervan op de hoogte te stellen.

>

vtwonen op 8 juli 2016 om 08:55

Beste Kars, we nemen dit punt zeker mee voor een volgende keer! Is niet netjes van ons en was eigenlijk ook helemaal niet de bedoeling om dit zo 'af te handelen'. Excuses!

>

Silvan Glorie op 2 juli 2016 om 14:07

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt van de ontwerpen die geselecteerd zijn? In de voorwaarden staat de week van de 26e dat zou dus uiterlijk morgen zijn?

>

vtwonen op 8 juli 2016 om 09:00

Hoi Silvan, we waren te laat... We weten het, sorry! We hebben bericht geplaatst op onze social media kanalen en in dit artikel.

>

Gilad op 1 juli 2016 om 13:00

Beste jury, ik heb mijn idee ingestuurd maar geen bericht van ontvangst gekregen. Klopt dit?

Vriendelijke groeten,
Gilad

>

vtwonen op 4 juli 2016 om 10:44

Beste Gilad, bedankt voor je inzending! Leuk dat je mee hebt gedaan. Een sorry van onze kant dat we je niks hebben laten weten. We hebben persoonlijk contact opgenomen met de kanshebber(s). Heb je niks gehoord, dan moeten we je helaas mededelen dat we niet verdergaan met je inzending.

>

Kars Keizer op 30 juni 2016 om 13:39

Hoe wordt de short list bekend gemaakt?

>

vtwonen op 4 juli 2016 om 10:47

Beste Kars, we hebben inmiddels persoonlijk contact opgenomen met de gelukkige. Achter de schermen zijn we druk bezig. Na de zomervakantie onthullen we de winnende inzending in het blad. En ook op de vt wonen&design beurs kun je het ontwerp in het echie bewonderen!

>

lisa op 15 mei 2016 om 16:30

wat nou als je 2 ontwerpen hebt? mag dat ook? of een en hetzelfde design en ontwerp in bijvoorbeeld een bureau en loungestoel variant?

>

vtwonen op 17 mei 2016 om 12:44

Hoi Lisa, dat is geen probleem. We zijn benieuwd :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties