vtwonen

Win een stijlvol kattenkussen

4 oktober is het dierendag én omdat oktober ook nog eens bekend staat als Woonmaand, is dit een extra goede reden om je kat in het zonnetje te zetten. En hoe doe je dit beter dan met een gloednieuw kattenkussen dat ook nog eens goed in je interieur past? Kat blij, jij blij! (promotie)

stijlvol kattenkussen

Designed by Lotte

Designed by Lotte ontwerpt unieke producten voor je huisdieren, waar niet alleen de dieren, maar ook jij blij van wordt. Van houten hondenmanden tot luxe kattenkussens en pluchespeeltjes die kinderen ook nog leuk zouden vinden. Het fijne is dat alle producten zijn geïnspireerd op natuurlijke kleuren en materialen. En om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je zelfs nog interieurproducten als manden en voorraadpotten scoren.

Stijlvol kattenkussen winnen

Is okergeel jouw kleur en gun je je kat wel een nieuw kussen (in plaats van jouw bank)? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet win jij ligkussen ‘Mikras’. Meedoen kan t/m 31 oktober.

Gefeliciteerd, E. Beeksma, M. Riedstra, I. Rijnders, M. Dekker en H. Oranje-Jacobsen! Jullie winnen een kattenkussen van Designed by Lotte.

Bron: in samenwerking met Designed by Lotte

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties