Zeg het met bloemenbehang!

Bij bloemenbehang denk je al gauw aan een truttig interieur. Maar behang met bloemen is veel meer dan dat. Er bestaan zoveel soorten bloemenbehang en die kunnen vaak ook erg hip en fris zijn. In de juiste combinatie is behang met bloemen prachtig. Leef je uit met bloemen op de muur!

Bloemenbehang

Ralph Lauren bloemenbehang

Op de foto hiernaast zie je een heel mooi bloemen behang. Dit zwart-witte behang met getekende bloemen en planten krijgt een persoonlijk tintje wanneer je het inkleurt met verschillende kleuren. In de loop van de tijd zal je muur steeds kleurrijker, want verder ingekleurd worden. De gebloemde bekleding van de oude legerstoel doet vrolijk mee. Het behang is van Ralph Lauren en heet Nature Toile Elderberry.

Meisjeskamer

In de meisjeskamer kan bloemenbehang heel leuk zijn. Het fleurt de kamer lekker op en in combinatie met de juiste kleuren wordt het niet al te zoet. Kijk bij veel bloemmetjes voor een inspirerend beeld van behang met bloemen in de meisjeskamer. Ook hebben wij een voorbeeld van bloemen behang in de kinderkamer.

Medaillons & bloemen op behang

Ook vtwonen heeft bloemenbehang in de collectie. Glans en mat in ton sur ton nachtblauw. Behang van vtwonen is nooit zomaar behang. Kijk maar eens ons behang Night Arc (medaillon) en Cilantro met gestileerd medaillonmotief. Dit is een overschilderbaar reliëfbehang met een strak bloemenmotief. Natuurlijk óók geschikt voor je muur. Waar je dit kunt kopen lees je bij vtwonen behang.

Meer behang

Op onze website vind je enorm veel behang inspiratie. Kijk bij onze categorie behang voor nog veel meer voorbeelden. Wat denk je bijvoorbeeld van sloophout behang of vogelhuisjesbehang?

Bloemenbehang kopen? Kijk eens op Myhomeshopping.nl.

Bron: vtwonen augustus 2012 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

Vorige artikel Volgende artikel

Reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties