Lang leve het pronkrek

Een tijdschriftenrek alleen handig voor bladen? Tuurlijk niet. Kunst, keukengerei en lievelingsfoto’s staan net zo mooi op een pronkrek. En je bespaart er nog ruimte mee ook.

tijdschriftenrek keuken

Koperglans

Koperen schalen en pannen zijn te mooi om weg te stoppen, zo simpel is het. Door ze op een boekenrek uit te stallen, staan en hangen ze heel handig voor het grijpen, maar niet in de weg. En dan passen er nog best een paar kookboeken bij.

Love parade

Vier pronkrekken vormen samen een vrijstaande zuil, een prachtige plek voor een expositie van afbeeldingen die je lief zijn. Of het nu gaat om trouwfoto’s, uitvergrote ansichtkaarten of kindertekeningen. Vier wandlampen zorgen voor levensechte galerieverlichting.

Leuk uitzicht

Groter en breder dan een handdoekenrek: dat betekent dat je er nog makkelijk iets anders op kwijt kunt, zoals zeepjes, een mooi boek of waxinelichten. Is er iets moois om naar te kijken vanuit bad.

Drie op een rij

Fotoboekenmens? Maak er een speciale boekenkast voor, door drie pronkrekken naast elkaar te plaatsen en daarin een compositie te maken van favoriete boeken en accessoires. Twee schommelstoelen erbij met tafeltjes voor de thee en je hebt een cosy leeshoek.

Weekplanner XL

Zelfs prominent opgehangen weekplanners worden nog weleens over het hoofd gezien, maar dat zal deze niet overkomen. De borden zijn gemaakt van zwerfhout, beschilderd met schoolbordverf: ook fijn voor kattebelletjes, boodschappenlijsten en creatieve invallen.

Bron: vtwonen april 2014 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

Producten uit dit artikel

Vorige artikel Volgende artikel

Reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

W.J. Vonk-Jaski op 28 maart 2014 om 17:23

L.S.
Ik heb net een mailtje gestuurd dat ik geïnteresseerd ben in een pronkrek, maar ik heb niet gezegd dat het om het badkamer-rek (of het rek met leien en koperen schalen) gaat.
Wat is de breedte van het rek?
Bij voorbaat dank
m.v.g.
Willeke

>

W.J. Vonk-Jaski op 28 maart 2014 om 17:19

L.S.
Ik vind het pronkrek echt heel leuk; kunt u mij vertellen hoeveel het kost en waar ik dit kan kopen?

m.v.g.
Willeke Vonk

Shop suggesties

Inspiratie suggesties