Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus

Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
  • Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
  • Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
  • Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
  • Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
249,95€ 174,96174,96
De Gardena Hydrofoorpomp Classic 4000/4 gebruikt automatisch regen- en grondwater voor tuinbesproeiing of huishoudelijk gebruik. Goedkoop en milieuvriendelijk!
Meer info >
 
Beschrijving Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
Waarom zou u geen gratis regen- of grondwater voor uw tuin, voor het toilet of voor de wasmachine gebruiken? De compacte Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 electronic plus is zeer geschikt voor mobiel en vast gebruik, waar u het nodig hebt. Een aantal geïntegreerde functies maken deze pomp handig en veilig in gebruik. Geïntegreerde elektronica met bijvoorbeeld een drukknop activeert de hydrofoorpomp automatisch als er water nodig is en schakelt daarna automatisch weer uit. Een droogloopbeveiliging voorkomt schade aan de pomp als er geen doorvoervloeistof is. Er is een groot filter in de hydrofoorpomp geïntegreerd om te voorkomen dat er vuil en zand in de pomp komen en schade veroorzaken. Dat is heel praktisch omdat er geen voorzetfilter nodig is. Een terugslagklep voorkomt drooglopen van de slang na een onderbreking of als de pomp buiten gebruik is gesteld. Een ander voordeel: doordat het resterende water in de slang blijft staan, is de aanzuigtijd bij het opnieuw starten aanzienlijk korter. Er worden alleen hoogwaardige materialen voor de pomp gebruikt, voor een krachtige en toch geluidsarme werking. Een onderhoudsvrije condensatormotor met thermische beveiligingsschakelaar pompt het water meteen en efficiënt onder druk door een straalpompsysteem. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor gebruik een stuk gemakkelijker. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluids- en trillingsniveau werkt. En dankzij de dubbele uitgang, waarvan één draaibaar, kunnen er twee aansluitapparaten worden gebruikt. Als er vorst dreigt, kan de hydrofoorpomp gemakkelijk worden afgetapt met een aftapschroef.
 
  • Max doorvoercap.: 3600 L/u
  • Max. opvoerhoogte-druk: 44M/4,4 bar
  • Max. zelfaanzuighoogte: 8 M
  • Goedkoop en milieuvriendelijk
  • Dubbele uitgang

Download hier de handleiding van de Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
Video Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus
Specificaties
Productnr:93998
Producttype:Tuin
Gewicht:10,5 kg
Aantal:1
Vermogen:800 Watt
Snoerloos :Nee, snoer van 150 cm

Klantbeoordelingen

Schrijf de eerste recensie voor de Gardena Hydrofoorpomp 4000/4 Electronic Plus en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
Facebook comments

Over Gardena

gardena/logo%20gardena.jpg

Gardena is al jaren specialist in het produceren van topkwaliteit tuingereedschap. Iedereen kent de befaamde groen/blauwe/oranje kleurencombinatie van dit merk wel. Wij bieden het assortiment met Gardena tuingereedschap aan, dat bestaat uit vrijwel alle producten die gebruikt worden om vrijwel alles in de tuin te verzorgen en te onderhouden. Bent u op zoek naar Gardena tuingereedschap? Maak met behulp van Gardena uw tuin zomerklaar!

Meer artikelen van Gardena